Otroci slavnih
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ne vem sicer koliko so slavni, ampak vseeno. Ful mi je luškan Nikolaj-Niki sin zakoncev Smej-Novak. Žal nikjer ne dobim slikice.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če bi imela kaj stika z otroki, bi videla, da vse majhne punčke hočejo nositi torbice. Seveda ponavadi bolj s Hello Kitty, ampak vseen...
Ne poznam tamale, ki ne prenaša neki s sabo (pri sestrični je trenutno ena igračka- mucka v kletki )
Lourdes je pa kar luštna, ni kej. Pa tudi oblečena mi ni napačno- pač svoj stil.
Se je treba zgražat že zato ker so slavni in imajo polno rit denarja.
Ne poznam tamale, ki ne prenaša neki s sabo (pri sestrični je trenutno ena igračka- mucka v kletki )
Lourdes je pa kar luštna, ni kej. Pa tudi oblečena mi ni napačno- pač svoj stil.
Se je treba zgražat že zato ker so slavni in imajo polno rit denarja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Men je tudi stil Lourdes zelo všeč!Nekaj posebnega je,pa paše ji.
Prej mi ni všeč garderoba,ki jo nosi malčica.Čeprav mi je vsak kos posebej,izjemno všeč,mi nekako poletna oblekica ne sodi k debelemu volnenmu šalu in kapi. Tudi jakna je zelo ljubka,a se mi zdi,da ne paše nikamor.
Tudi Madonna ima precej podoben stil,pomembno je,da je všeč njej in,da se Mercy dobro počuti.
Je pa zelo lepa punčka!
Prej mi ni všeč garderoba,ki jo nosi malčica.Čeprav mi je vsak kos posebej,izjemno všeč,mi nekako poletna oblekica ne sodi k debelemu volnenmu šalu in kapi. Tudi jakna je zelo ljubka,a se mi zdi,da ne paše nikamor.
Tudi Madonna ima precej podoben stil,pomembno je,da je všeč njej in,da se Mercy dobro počuti.
Je pa zelo lepa punčka!
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Glede na to,da je bilo že večkrat govora o tem,kako drago so oblečeni zvezdniški otroci,objavljam tale link,ki se mi zdi primeren za to temo.
Cene večine oblačilc so takšne,da si jih lahko privošči marsikateri slovenski otrok.
http://www.zurnal24.si/vip/najdrazja-ob ... a-galerija
Cene večine oblačilc so takšne,da si jih lahko privošči marsikateri slovenski otrok.
http://www.zurnal24.si/vip/najdrazja-ob ... a-galerija
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Še vedno too much.Kje pa rabi otrok jopico za 50€ itd?
Meni je važno, da se tamali dobro počuti in da normalno izgleda, ne pa da je od glave do pete odet v dizajnerska oblačila.
S Suri pa itak pretiravajo.Takšna majhna deklica, otrok, pa že nosi pete.Še za ženske niso priporočljive, kaj šele za otroka, ki se razvija in si dela osnove za odraslost.
Meni je važno, da se tamali dobro počuti in da normalno izgleda, ne pa da je od glave do pete odet v dizajnerska oblačila.
S Suri pa itak pretiravajo.Takšna majhna deklica, otrok, pa že nosi pete.Še za ženske niso priporočljive, kaj šele za otroka, ki se razvija in si dela osnove za odraslost.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
PeggySue* napisal/-a:Cene večine oblačilc so takšne,da si jih lahko privošči marsikateri slovenski otrok.
to si ti misliš...
Nevem pa kdo bi bil tako bolan da bi otroku kupil kapo ali navadno jopco čez 200€, da ne govorim o obleki za 500€... Jah res lahko vsaka mama kupi obleko za 500€ pa ji potem od plače ostare recimo bogih 400€ ( da ne rečem manj)
In to otroku, ki bo oblačila prerasu že naslednji mesec. Bolano je to ja.
Ampak seveda je za tuje "zvezdnike" to drobiž. Kar je žalostno!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša - Cosmofrik
emanuela napisal/-a:Meni je važno, da se tamali dobro počuti in da normalno izgleda, ne pa da je od glave do pete odet v dizajnerska oblačila.
točno tko! O petah pa raj sploh ne pišem!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Vzemi za primer že prvo fotko.Jopica za točno 120 dolarjev.Povprečna slovenska mama bi za tal denar kupila najmanj 5, 6 jopic oz če realno gledam eno normalno jopico, ostalo bi pa porabila za fasungo oz za stvari, ki jih otrok pač potrebuje.Meni so npr v H&M-u ter Takotu zelo všeč oblačila za tamale, pa po normalnih cenah.
The world is as you are.
-
nanamiša - Cosmofrik
zlo super oblačila dobiš za malo ceno ja. Tudi v takšnih trgovinah v katerih bi bilo koga sram kupovat... Ampak eni normalni mami ne bi nikoli prišlo na pamet da bi vzela tko drago jopco, ker ima v glave vse druge veliko bolj pomembne stvari, ki jih mora kupiti za otroka! Otrok naj bo oblečen v takšna oblačila da se bo v njih dobro počutil in ne glede na to kakšen lolek zgleda v njih!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov