. Rada pišem zgodbe(predvsem krvave
). Aja...pa smučam tud ful rada.Če se še kej spomnem...bom napisala....(s)mejte se!

. Rada pišem zgodbe(predvsem krvave
). Aja...pa smučam tud ful rada.

... mirovnica, hipijevka (že kr neki cajta, ne sam zarad modnega krika), zmeri dobre volje pa nasmejana, ful odprta oseba, ne prenesem d se folk ukol mene drogira pa krega pa naliva pa tko...
pol sm huda!!!
In to bi blo to...
) sem iz celja sem samska(
) ,mala,blond,mam sestrico starejšo(steLLcy-in ja to ful rada poudarjam) hodim v srednjo šolo 2 letnik...sem strelec po horoskopu....mmmm...mal mi primankuje idej ka še naj napišem...
, po horoskopu vodnar-večina lastnosti drži, še posebej pa trma Mam ful dolge pšenično rjave lase pa modre oči. Velika sem 177cm in tehtam 63kg

nova na forumu, mlada 23 let, blondinkica (nenarauna), 175 u višino, skp me je za 58 kil, še kr na faxu, zalublena u morje, jahte, poletje, exotiko, wake pa snowboard, mojga mackota pa kužija, nora na zvezdice pa štrudl, plišaste igračke pa cunce, pišm pesmce pa zgodbice, sm en mau sanjača, prevečkat jokica, kritična, težko odpuščam, se rada zaj.. iz sebe in drugih, drgač mešančk med angelčkom pa hudičom, mam ful lep nasmeh (hvala, hvala), obsedena s fotkanjem usga in ush, res rada mam en par ljudi, pogrešam pa biušga fanta... Aja, pa nikol ne znam pisat kratko in jedrnato...
)...rada mam mucke in vse mejčkene živalce...vedno, al pa SKORAJ vedno sem nasmejana(skoraj zato, ker sem lihkar gledala romantičen film in sm jokala ko dež

)
pa ena frendica mi je enkrat rekla d sm mejhna, sladka, vesela pa ful poskočna punčka 

...