omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Men je pa on tko bl en lulček.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ne ne tazga kt je on ga pa ni
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hm...sej je res kr luškan. Tko sladek
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- gwen
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
witty napisal/-a:lepo... lepo... js sm bla petek na njegovem koncertu... zgolj iz radovednosti... pa mi ni nič kej posebnega... stala sm v prvi vrsti, tko d je na koncu pršu dol, pa so ble punčke kr vesele k so ga vidle, pa so ga objemale... men ni neki posebnega, enak kot vi drugi... pa še kadi bljak
zakaj si bla pa pol v 1. vrsti
just love
- odbojkašica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
jz sm tut bla v petek na omarjevem koncertu sprva tut jaz zgolj iz radovednosti ampak priznam, da mi je blo prov fajn. Sem najprej bla bol zadi, pol sem se pa mal naprej prrinla.
Men je on faca in mi je blo kul. Sm bla tut ena izmed tistih k smo se z njim objele in ti povem, da to ne pomen, da sm čist nora na njega in ne vem kaj ampak enostavno sm takrat ne koncertu padla not in to je to.
Men je on faca in mi je blo kul. Sm bla tut ena izmed tistih k smo se z njim objele in ti povem, da to ne pomen, da sm čist nora na njega in ne vem kaj ampak enostavno sm takrat ne koncertu padla not in to je to.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Da ne omenjamo tega, da si niti ne zapomni, kje poje in se potem sredi Krškega dere: "Kako se kaj imate v Brežicah?"
Drugače se mi pa še vedno zdi tak "bad boy wannabe" s fajnimi pesmicami. Čeprav moram priznati, da me je navdušenje malo minilo...
Drugače se mi pa še vedno zdi tak "bad boy wannabe" s fajnimi pesmicami. Čeprav moram priznati, da me je navdušenje malo minilo...
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
ja sj tm jse sam zrd tega govoru da je u brežicah k so mel cele frke s tem in niso do zadnga vedl kam grejo pol so pa omarja skos zezal da grejo krško bržice in pol je biu tok zmedn da ni vedu ke je
-
anna_k - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Maychy napisal/-a:Da ne omenjamo tega, da si niti ne zapomni, kje poje in se potem sredi Krškega dere: "Kako se kaj imate v Brežicah?"
joj, saj je bedno, samo ne mu tega očitat. bend ga je zafrkaval, ker ni vedel kam grejo in potem je prišlo do tega
I forgive you after all
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Ah ne... Sej mu ne. Men on itaq nikol ni deloval nek "intelektualc", ampak predvsem frajer. Ampak za razliko od nekaterih njemu vsaj kolikor toliko uspeva. Verjamem pa, da bi se tud js zmotila, če bi prišla v nek čisto tuj kraj.
Da me je navdušenje mal minilo sem pa napisala predvsem zaradi tega, ker ni nič novega od njega. Baje ima zdaj nove komade, jaz pa pridno čakam da pridejo v javnost.
Da me je navdušenje mal minilo sem pa napisala predvsem zaradi tega, ker ni nič novega od njega. Baje ima zdaj nove komade, jaz pa pridno čakam da pridejo v javnost.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
men je on ful dober...njam
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
o maychy ti si bla tut u krškem?jst tut pa se mi je prov hecn zdel kr je skos sprašval Kako ste tle u brezcah, gremo brežice pa take. men se ni zdel to nč tazga.Sam je pa res da bi lah vedu saj to kam je pršu, pa čeprov bi pol takoj pozabu. Se mu pa opraviči k je pol zapel OMAR TI TESLO!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov