omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
rinca napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:em.. omar.. on je biu BAJE en večjih dilerjev na štajrskem sam je zdj ko je kao slavn 'posle' predal bratu.. tko sm slišala kok je pa res pa nevem.. (me sicer tut ne zanima kr mi je preveč antipatičn)
ja, to je pa dejstvo. za štajersko ne vem, v ljubljani pa sigurno.
to je res ja, da je kao bratu posle predal. savsko naselje/zelena jama a kako že
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
urszika napisal/-a:rinca napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:em.. omar.. on je biu BAJE en večjih dilerjev na štajrskem sam je zdj ko je kao slavn 'posle' predal bratu.. tko sm slišala kok je pa res pa nevem.. (me sicer tut ne zanima kr mi je preveč antipatičn)
ja, to je pa dejstvo. za štajersko ne vem, v ljubljani pa sigurno.
to je res ja, da je kao bratu posle predal. savsko naselje/zelena jama a kako že
Župančičeva jama
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Moji dve kolegici sta bli enkrat v Lj zuni zvecer in so se nekje na ulici srecali pa malo pogovarjali ( niso se poznali) in pol je tip ko so se poslovili kr eno mojo kolegico zazvalo in ji na konc se dal gsm stevilko... kr tak iz nic... Se mu vidi da ni cist pri sebi
-
sugar_Neza - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Grosuplje
aggrr mam negou CD, ma lep glas je seksi pa use....
sam n Tošetovmu koncertu je pušil k turk.... to mu pa zamerm... Tošeta bi mugu on spuštvat k nav nkol tok kt je biu on pa če se na pou prekole!
sam n Tošetovmu koncertu je pušil k turk.... to mu pa zamerm... Tošeta bi mugu on spuštvat k nav nkol tok kt je biu on pa če se na pou prekole!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Jutri izide njegov nov CD Kareem =)
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
¤MiSsY¤ napisal/-a:men so prbil da omar poje tok slabo k alya
sam men se pa zdi da alya poje cez nos in nima nobene prave glasbene izobrazbe tko da nista primerljiva......
sicer zlo star post za citirat...ampak a je kera gledla vcer a s ti tut not padu?? skup sta pela ni se mi zdel glih baš neki, je blo pa vsaj u živo
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]