omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
sanaya napisal/-a:Ja pač se seli ker ga oboževalke zasledujejo.
haha to mi je a izjava tedna
joj ne bi rekla...vsaj kokr sm jst do zdej vidla v ortu al pa kmš-ju ga nobena ni jebala niti 5 %..in glih zato se je kmal obrnu in šou
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ME to YOU napisal/-a:kwa..
pretepl so ga
a pa to tko dobesedno?
al je to sam ena taka izmišljotinica?
težko tole vrjamem, no..
zakaj bi ga že pretepl?
sej nobenmu nč noče..ali pač
svašta!
ja..dobesednu pretepli. sm opazvala od deleč. sm pa slišala da tu ni blo prvič da so ga že parkat po koncertih prebutal in k je on nastopal je en pršu v prvo vrstov vpit omar ti teslo pa k je reku novo mesto gremo še pa smo vsi zavpil NE on pa kaj ste rekl mi NE on pa no pa dejmo še ene komada če že tko hočte..pa je pol še kr naprej špilou pa sploh ni noben poslušou..
- pikpolonca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2006
- Kraj: Novo mesto
Jst sm tut bla na cvičkariji v nm.. pa niti nism zasledila da bi se kdo kej pretirano znašal nad njim..je pa res da nism bla skos, tko da možn ja..
Sam mi je pa bedno: res da ni on nek idol, pa nek pretirano hud model mi tut ni IN tut komadi niso taki k bi jih jst lahk poslušala cele dneve..
Ampk kt osebnost ga pa ne poznam, tko da kej več o njem ne morm rečt, tut tega ne kao da je on sam neko "teslo"...
K me ful mot k folk avtomatsko nekatere znane osebnosti avtomatsko proglasi za zarukance pa za bednike, sam zato k jim ni všeč njihov stil...
Pač to je njegov posel.
No se pardoniram, sm se nekam pretirano vživela..
Sam mi je pa bedno: res da ni on nek idol, pa nek pretirano hud model mi tut ni IN tut komadi niso taki k bi jih jst lahk poslušala cele dneve..
Ampk kt osebnost ga pa ne poznam, tko da kej več o njem ne morm rečt, tut tega ne kao da je on sam neko "teslo"...
K me ful mot k folk avtomatsko nekatere znane osebnosti avtomatsko proglasi za zarukance pa za bednike, sam zato k jim ni všeč njihov stil...
Pač to je njegov posel.
No se pardoniram, sm se nekam pretirano vživela..
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
hm so se so se..eni podgurski pobje-pol k je mu konc koncerta
- Any22
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 2. 2006
Jst sem bla tud na cvičkariji v nm, pa tud nisem nč vidla. Me pa zanima kaj je blo.
Tud men Omar ni nič posebnega, sam pa nobenmu ne privoščim tega, da te nekdo kr tako prebunka. Kaj so hotl s tem dosežt?
Se popolnoma strinjam.
LP
Tud men Omar ni nič posebnega, sam pa nobenmu ne privoščim tega, da te nekdo kr tako prebunka. Kaj so hotl s tem dosežt?
Pač to je njegov posel.
Se popolnoma strinjam.
LP
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
~NIA~ napisal/-a:em.. omar.. on je biu BAJE en večjih dilerjev na štajrskem sam je zdj ko je kao slavn 'posle' predal bratu.. tko sm slišala kok je pa res pa nevem.. (me sicer tut ne zanima kr mi je preveč antipatičn)
ja, to je pa dejstvo. za štajersko ne vem, v ljubljani pa sigurno.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov