omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 248 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
bouhica napisal/-a:Anelise napisal/-a:hmmm..tip očitno pada na kratke in črne lase..kdaj gremo k frizerju,punce?
Okej crne lase mam, sam si puscam dolge. Zdej pa ne vem al se nej postrizem al ne
hja,jst mam rjavkasto-rdece,kodraste in douge.in zdej mi je jasno zaka me ne niti pogleda
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Kako leto nazaj sta bli dve moji prijateljici v Ljubljani zunaj, kjer so se spoznali z njim in enim njegovim prijateljem. Po kratkem pogovoru in izmenjavi stevilk je Omar eno izmed njuji "zalizal", rekel adijo in sel. Po tem se tudi slisala nista nic. Meni je blo prav smesno, ko sem slisala.
Drugace pa meni on ni nic posebnega.
Drugace pa meni on ni nic posebnega.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
_Petra_ napisal/-a:Kako leto nazaj sta bli dve moji prijateljici v Ljubljani zunaj, kjer so se spoznali z njim in enim njegovim prijateljem. Po kratkem pogovoru in izmenjavi stevilk je Omar eno izmed njuji "zalizal", rekel adijo in sel. Po tem se tudi slisala nista nic. Meni je blo prav smesno, ko sem slisala.
zakaj jst nimam nikol take srece?
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Anelise raje glej na to, kot da imas sreco.
Drugac pa se zmeni s punco, katere sestra je njegova prijateljica. Kdaj ze mas rojstni dan? Mogoce pa ti cosmo zenske pripravimo presenecenje.
Drugace pa meni on niti ni tak opazen na slovenski sceni. Veliko vec je slisati ze celo o Murkotu, kot pa o njemu.
Drugac pa se zmeni s punco, katere sestra je njegova prijateljica. Kdaj ze mas rojstni dan? Mogoce pa ti cosmo zenske pripravimo presenecenje.
Drugace pa meni on niti ni tak opazen na slovenski sceni. Veliko vec je slisati ze celo o Murkotu, kot pa o njemu.
Prvi neprebran prispevek • 248 prispevkov
• Stran 15 od 17
•
Prejšnja
1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov