omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 248 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Anelise napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Kako leto nazaj sta bli dve moji prijateljici v Ljubljani zunaj, kjer so se spoznali z njim in enim njegovim prijateljem. Po kratkem pogovoru in izmenjavi stevilk je Omar eno izmed njuji "zalizal", rekel adijo in sel. Po tem se tudi slisala nista nic. Meni je blo prav smesno, ko sem slisala.
zakaj jst nimam nikol take srece?
A to, da te Omar zaliže je višek sreče?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
jemina napisal/-a:Anelise napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Kako leto nazaj sta bli dve moji prijateljici v Ljubljani zunaj, kjer so se spoznali z njim in enim njegovim prijateljem. Po kratkem pogovoru in izmenjavi stevilk je Omar eno izmed njuji "zalizal", rekel adijo in sel. Po tem se tudi slisala nista nic. Meni je blo prav smesno, ko sem slisala.
zakaj jst nimam nikol take srece?
A to, da te Omar zaliže je višek sreče?
višek ne..bi pa bil zacetek
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
I'm an angel, I'm a devil..I am sometimes in between..I'm as bad it can get..And good as it can be..Sometimes I'm a million colors..Sometimes I'm black and white..I am all extremes..Try figure me out you never can..There's so many things I am..
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
no ja tud jan plestenjak je fuul očitn peu na playback
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Prejsni teden je biu v MB,v Samsari..Nastop je trajau nekje 40min,odpeu je nekaj svojih starih komadov,2 od Green day-ev in enga od Beatlov..
Pa je blo v redu,nic za pokritizirat..Razn mogoce tega,da je vec kot ocitno zaradi "lene" publike,biu mal..Hmmm..Ne tko zivahten in karizmaticen kot vedno Sm ga ze parkrat vidla nastopat v zivo,pa mi je blo kr cudno,da je sedeu in pel/igral,brez se nic hecat al skakat okol...No,je treba tud povedat,da je oder mikro varjanta Je pa lusn,ja,zelo
Pa je blo v redu,nic za pokritizirat..Razn mogoce tega,da je vec kot ocitno zaradi "lene" publike,biu mal..Hmmm..Ne tko zivahten in karizmaticen kot vedno Sm ga ze parkrat vidla nastopat v zivo,pa mi je blo kr cudno,da je sedeu in pel/igral,brez se nic hecat al skakat okol...No,je treba tud povedat,da je oder mikro varjanta Je pa lusn,ja,zelo
Prvi neprebran prispevek • 248 prispevkov
• Stran 16 od 17
•
Prejšnja
1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov