omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Sugar_baby napisal/-a: jst sm visoka 165cm in on je isto visok k jst...ma mogoče kkšn cm večji, ampak več pa sigurno ne!
Jah, on se izdaja sicer za 10cm višjega ... V resnici je pa nekje vmes, se mi zdi (jaz imam ponavadi obute pete, tko da ne znam realno oceniti)... Primerjanje višine ramen pa itak ni čisto zanesljivo - on ima veliko glavo ...
(itak pa višina ni tako pomembna, a ne)
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja mi smo bli pol učeri še skp u šopingu in sm itq mela superge obute in k sm stala zravn njega sm vidla da je visok točno tok k jst..mogoče 1 cm al pa 2 večji....več sigurno ni!!
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
ja men je itq vseen sam tko k so punce ugotavljale kolko je visok
- sascha80
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2006
hehe...kolko ugibanj o njegovi višini...
sugar_baby.... tud jst sm ga vidla čisto od blizu in lahko potrdim, da je kakih 168 cm visok... in da je bil na šopingu v Polusu (trgovski center v Bratislavi) s celotnim bendom... a smu ni dalo kaj preveč hodit okoli...
na busu je bil potem totalno zmatran in tko tiho, da ga sploh ni blo slišat... predvsem pa je večino poti iz Bratislave do LJ prespal... ok, tu pa tam se je pocrtal pri punci...
aja, by the way... sama sm sedela le 2 sedeža pred njim... zato to vem...
sugar_baby.... tud jst sm ga vidla čisto od blizu in lahko potrdim, da je kakih 168 cm visok... in da je bil na šopingu v Polusu (trgovski center v Bratislavi) s celotnim bendom... a smu ni dalo kaj preveč hodit okoli...
na busu je bil potem totalno zmatran in tko tiho, da ga sploh ni blo slišat... predvsem pa je večino poti iz Bratislave do LJ prespal... ok, tu pa tam se je pocrtal pri punci...
aja, by the way... sama sm sedela le 2 sedeža pred njim... zato to vem...
-
možno da je res toliko visok. Sam se spomnim ko smo bli tam v polusu v sport2000 al kva je že una trgovina in smo gledal neko spodnje perilo in stoji on z bejbo zraven mene in pol ko gre stran, zabije moja kolegica:"beeeed urša on je tok velik k ti....kva je majhen "! In seveda smo se potem še celo uro smejal iz tega
tko da ja kakor sm rekla...maximalno 2 cm je večji od mene....aja pa še kapco je mel torej to ne šteje....haha minus 2 cm
ok mal bom OT: a drgač ti je blo kul v bratislavi?
tko da ja kakor sm rekla...maximalno 2 cm je večji od mene....aja pa še kapco je mel torej to ne šteje....haha minus 2 cm
ok mal bom OT: a drgač ti je blo kul v bratislavi?
-
ja ja punco ma! Men se je zdela ful simpatična. Sta zbirala neko spodnje perilo in ga ja ful neki lepo spraševala pa tko...res simpatična punca. PA men tud srčkana zgledata skup.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
emm .. kolk jaz vem - zanesljivi viri - je še nekaj časa nazaj hodil s katjo koren(sej je ona pela pri juhu bandi, ne?) ... zaj pa ne vem, če sta še skupaj al ne ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov