omar naber
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matea - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2004
- Kraj: PrImOrSkA
bo minilo...
tud js sem bila zaljublena v angela iz kelly family pa je šlo mimo. boš spoznala kakega bolš pa bo. sj jih je dost podobnih njemu, sploh tle na primorskem so eni trije k zlo spominjajo nanj
tud js sem bila zaljublena v angela iz kelly family pa je šlo mimo. boš spoznala kakega bolš pa bo. sj jih je dost podobnih njemu, sploh tle na primorskem so eni trije k zlo spominjajo nanj
This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
¤MiSsY¤ napisal/-a: sam men se pa zdi da alya poje cez nos in nima nobene prave glasbene izobrazbe tko da nista primerljiva......
jaz sem nekje prebrala da baje je začela pet brez posluha(tako je ona nekje rekla v enem intervjuju)....sam očitno ga ni mela takrat pa ne zaj...hehe
omar mi je pa po eni strani ql,sej ma ok.pesmi
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
_Le`Ona_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: MS/LJ
Enschede napisal/-a:Omar je iz mojga okoliša - Župančičeve Jame za Bežigradom (LJ)
Ja, res je...tudi jst ga večkrat vidim v Župančičevi jami, saj stanujem blizu njega..
Lih dans sem ga videla, ko je šel na bankomat
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Hmmm, ena tamala, ki jo poznam, je bla z njim. Pa je povedala, da ne zna f....! Se opravičujem, ampak tko se je izrazila. Sicer pa tut ona ni nevemkakšen brilliant mind tko da... Tip mi je sicer čist ok kar se tiče petja pa muske, ampak da takole neumno naivno tamalo nategne že ne more bit kakšna ful huda perla.
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
sm to se pr men vleče že odkar sm ga prvič vidla... pa to sm ena mladostniška love čeprov usi tko mislte sm pa 10 let mlajša od nega! sm čeprov je u enmu intervjuju jasno povedou da ne mara tok mladih jz še kr upam! sj vem da sm nora sm useen! sm jz grem z njim vn! a mislte da se ne more nč nrdit tkrat? k jz sm čist mrtva nanga!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
ja najbolje da se zatreskaš v koga ki ti je dobesedno bolj dosegljiv....ker to ne vodi nikamor.....(moje izkušnje)
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
sunnydayka napisal/-a:sj vem da je kao arogantn
pa da sm premlada zanga :
Glede prvega: niti ni aroganten v smislu novopečenega zvezdnika, ki bi zato postal napihnjen & važen, ampak je pač takšen, kot je, že po naravi...
Glede drugega: imaš prav.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tko kt je že ena rekla, k boš 16 te bo že vse minil, ap se boš temu sam še smejala..
Drgač pa on je str ene 23, ne? Se prav si ti 13... No ja, možnosti da bosta kdaj skupaj (razen čez kake 10 let, ko bo začel gledat tok mlajše), so tko 0%.. Tko da forget about it, pa raj kakga vrstnika poglej, pa bo.. Zihr je na šoli kak luškan fantek, al pa kje drugje v okolici..
Aja, pa k bota šla vn - NE, ne more se nč nardit takrt.. haloo? Ej, res probi pozabit nanj, ker je brezveze da upaš na karkoli! (razen avtograma pa mogoče lupčka na lička za zagreto fanico) ..
Drgač pa on je str ene 23, ne? Se prav si ti 13... No ja, možnosti da bosta kdaj skupaj (razen čez kake 10 let, ko bo začel gledat tok mlajše), so tko 0%.. Tko da forget about it, pa raj kakga vrstnika poglej, pa bo.. Zihr je na šoli kak luškan fantek, al pa kje drugje v okolici..
Aja, pa k bota šla vn - NE, ne more se nč nardit takrt.. haloo? Ej, res probi pozabit nanj, ker je brezveze da upaš na karkoli! (razen avtograma pa mogoče lupčka na lička za zagreto fanico) ..
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Andrejcka - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 10. 2005
Tipično je, da imamo vsi nekoga izmed zvezd, ki ga občudujemo. Ampak, da si želiš nekoga, ki ti je popolnoma nedosegljiv in ne mislim zgolj zaradi let, ker jaz sem prepričana, da če se imata dva rada leta sploh niso ovira. Ampak posluši, a on sploh ve, da obstajaš? Mislim, da ne...torej.. kaj še čakaš prileti nazaj v realnost, ker se okrog tebe kar cedi 100 krat bolj lušnih tipov kot je on in povsej verjetnosti še bolj skromnih.
Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov