oasis
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bageera
Kakšna se vam zdi ta skupina?
To je moja najljubša skupina, všeč mi je njihova glasba, res fajn besedila... Liam in Noel sta mi tudi simpatični pojavi
prepir na odru
ena fajn pesmica
Live forever- moja najljubša pesmica od njih
še ena
Songbird
Liamov sin Gene, Nicole in Liam - opazite družinsko podobnost ( )
(Lennon, Gene, Nicole, Liam) (Noel, Sara Macdonald, Nicole, Liam)
(Liam, Nicole, Andy Bell)
Skratka, razpišite se
To je moja najljubša skupina, všeč mi je njihova glasba, res fajn besedila... Liam in Noel sta mi tudi simpatični pojavi
prepir na odru
ena fajn pesmica
Live forever- moja najljubša pesmica od njih
še ena
Songbird
Liamov sin Gene, Nicole in Liam - opazite družinsko podobnost ( )
(Lennon, Gene, Nicole, Liam) (Noel, Sara Macdonald, Nicole, Liam)
(Liam, Nicole, Andy Bell)
Skratka, razpišite se
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
meni so bili oasis vedno všeč. no, od pesmi wonderwall naprej .
drugače pa mi brata nista všeč. sem slišala, da morata iti vedno ( mislim, da ) 20 m narazen ali nekaj takega. zakaj pa se sploh ne marata?
drugače pa mi brata nista všeč. sem slišala, da morata iti vedno ( mislim, da ) 20 m narazen ali nekaj takega. zakaj pa se sploh ne marata?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
men je tut wonderwall ful dobra...drgač jih pa ne poslušam tolk...mam cd morning glory na compu, to je pa to!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
don't look back in anger je zelo poslusljiva... pa se nekaj simpaticnih pesmi imajo...
kaj ni en gallagher s Patsy Kensit skupaj??? ne morem je pozabiti iz smrtonosnega orozja (leathal wheapon z Melom Gibsonom), kjer je igrala tajnico juznoafriskega veleposlanika...
kaj ni en gallagher s Patsy Kensit skupaj??? ne morem je pozabiti iz smrtonosnega orozja (leathal wheapon z Melom Gibsonom), kjer je igrala tajnico juznoafriskega veleposlanika...
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
Liam je kar simpatičen, ampak lahko bi mel drugačno frizuro. Drugače pa mi je pa blazno všeč glasba - že odkar pomnim.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
skinny napisal/-a:meni so bili oasis vedno všeč. no, od pesmi wonderwall naprej .
enako.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Ja, oni so pa kuliš Nekak najbolj vsec mi je album
(What's The Story) Morning Glory (1995)
(roll with it, wanderwall, don't look back in anger)
Potem pa so kr zginli z mojega izbora najboljsih izvajalcev... ne vem zakaj, zelo mi je bil vsec britpop/rock.
Z najnovejsega albuma
Don't Believe The Truth (2005)
pa mi je ostala v spominu le Lyla...
En od bratov je bil silno neprijazn (ne vem tocno keri), skoz so meli neke izpade
(What's The Story) Morning Glory (1995)
(roll with it, wanderwall, don't look back in anger)
Potem pa so kr zginli z mojega izbora najboljsih izvajalcev... ne vem zakaj, zelo mi je bil vsec britpop/rock.
Z najnovejsega albuma
Don't Believe The Truth (2005)
pa mi je ostala v spominu le Lyla...
En od bratov je bil silno neprijazn (ne vem tocno keri), skoz so meli neke izpade
I love SISLEY& RW
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
sAdie napisal/-a:
mislm, da je to liam?!
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Ena izmed mojih najnajnajljubših skupin. Vse komade mi imajo hude, moj najljubši je pa Champagne Supernova. Tega bi loh tedne in tedne, pa se ga ne bi naveličala.
Tolk lepo odpetih komadov, super besedil nima velik izvajalcev. Men so Oasisi super super super.
Tolk lepo odpetih komadov, super besedil nima velik izvajalcev. Men so Oasisi super super super.
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men so oni zlooo všeč, ena mojih najljubših skupin, sploh zadnje čase jih kar naprej poslušam. Najbolj mi je všeč album (What's The Story) Morning Glory. Od pesmi pa Don't Look Back In Anger , Wonderwall in Let There Be Love.
Pa Noel mi je tud bolj všeč kott Liam, kot sm se režala ob ogledu tega videa.
Sploh tisto: "She's an idiot.., he's an idiot.." Pa oba sta mi prou smešna, k se tko ne marata, pol pa take govorita drug o drugem.
Aja, po zunanjosti mi je pa bolj všeč Liam.
Pa Noel mi je tud bolj všeč kott Liam, kot sm se režala ob ogledu tega videa.
Bageera napisal/-a:Noel-- ker car je on Men je Noel bolj všeč kot Liam -sploh pa po ogledu tegale videa ker sem se tok nasmejala
Sploh tisto: "She's an idiot.., he's an idiot.." Pa oba sta mi prou smešna, k se tko ne marata, pol pa take govorita drug o drugem.
Aja, po zunanjosti mi je pa bolj všeč Liam.
Let the good times roll.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Oasis so mi zlo všeč, njihove najljubše pesmi pa so mi Wonderwall (absolutni zmagovalec in mislim da njihov največji hit), Bittersweet Symphony, Don't look back in anger in Stop crying your heart out (ta komad je bil v filmu Metuljev učinek). Glasba mi je všeč, o članih pa nimam posebnega mnenja.
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov