Nova proti Nataliji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Ja Maychi ne sekiri se! Js mam tut b! Sicer pa najdes kaksen lep modrcek, k je mal podlozen pa takoj zgleda da mas mal vec!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Andrejčika napisal/-a:Ja Maychi ne sekiri se! Js mam tut b! Sicer pa najdes kaksen lep modrcek, k je mal podlozen pa takoj zgleda da mas mal vec!
Hmm Maychi jst upam, da se ti ne sekiraš ker maš b??? Pa sej to je lih tista prava velikost..., no vsaj men se zdi, da Bjevkam nč ne manjka...
Pa tut podloženi modrčki se zdej itak skos nosjo, da lepo zgleda, da je dvignjeno in ne povešeno...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- Strawberry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
Jaz imam pa ful odvisno...včasih a, včasih b, pred menstruacijo bi pa lahko kar c oblekla, ko se mi tako napnejo. Sicer pa moj parner obožuje takšne, da jih lahko obvlada.
-
Heilie - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Za gorami
Jst sem tud na B...sej tko je itak večina (sivo povprečje,a?)
Drugače je pa Natalija res ful shujšala. Ko je nastopala v našem kraju so vsi tipi jamrali, da je bla včasih tolk dobra, zdej je pa čist ploh.
Sam bi blo nerealno, da ne bi nč prsi zgubila. Ker tja najprej "shujšaš". Baje ma zdej full podložene modrčke in to..
Drugače je pa Natalija res ful shujšala. Ko je nastopala v našem kraju so vsi tipi jamrali, da je bla včasih tolk dobra, zdej je pa čist ploh.
Sam bi blo nerealno, da ne bi nč prsi zgubila. Ker tja najprej "shujšaš". Baje ma zdej full podložene modrčke in to..
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
Ne, ne...ne sekeram se zato k mam b..mi je čist ql. Majo drugi bol probleme s tem k mam jst (samo) b, kot pa jst sama...jou ka si eni dajo dela... Drgač pa itak kupujem sm take podložene in fajn mi je k majo lepe modele. To sm napisala samo zato, k so vse neki e pa f pisale.
Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tudi Natalija je samo ženska. Mogoče je bila fotomontaža mogoče je res svoje naredila gravitacija. Nima veze. Je pač slovenksa estradnica, ki so jo prav v tistem trenutku ujeli in jo zdaj lahko vsi vlečejo po zboeh levo in desno.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
Andrejčika - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 9. 2004
- Kraj: za devetimi vodami
Boga Natalija! Verjetno se ji full kolca k jo pol sveta obira!
Ne joči, ker je konec ampak se nasmej novemu začetku!!
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hm, zanimivo meni pa tale Natalija ni bila nikoli nevem kako všeč. Res pa je, da se je vedno na raznih koncertih precej "ven metala" s svojim oprsjem. Mela je pač par zabavnih pesmi. Poslušal sem jih, če sem slučajo naletel na njih, drugače nisem bil nek reden poslušalec.
Evo še eno sliko, ki mi jo je en kolega pred kakšnim mesecem sendal.
Natalija
Natalija
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mark napisal/-a:Hm, zanimivo meni pa tale Natalija ni bila nikoli nevem kako všeč. Res pa je, da se je vedno na raznih koncertih precej "ven metala" s svojim oprsjem. Mela je pač par zabavnih pesmi. Poslušal sem jih, če sem slučajo naletel na njih, drugače nisem bil nek reden poslušalec.
Natalija
pismo je nagravžna!!! ne vem zakaj si te svoje joške do vrata ne dvigne???
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
¤MajC¤ napisal/-a:sej prevlke itak niso lepe...jih gravitacija nekam dol vleče
hm... js mislim, da so moje čist dost kul in lepe. tak vsaj drugi praujo! ampak js si jih ne dvigujem do vratu in ne nosim podloženih mordcou.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov