Nova proti Nataliji

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 9. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Naughty grl » 21. Sep. 2004 16:01

men se pa natalija prou smil :( sicer ne poslusam take muzke,niti nism fan, sam mi je prou boga. ucer na E+ je urednica Nove rekla (citiram): "...Natalija se mora zavedat da je storila napako..." HALO?!
a ni njena stvar kaj sama pocne s SVOJIM oprsjem?! men se zdi brezveze, da dvigujejo prah glede tega... to pa sam zato k zivimo v tok mejhni drzavi,kjer se vsak v vsazga utakne. drugod po Evropi al pa v ZDA je to cist neki vsakdanjega. glupo res :!:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 21. Sep. 2004 16:13

Js ne vem več kaj nej si mislm... Ko sm sliko vidla nism mogla vrjet... Zdj pa ne vem... Bi znala bit prava fotka... Sej če je slika real bo šla pomoje pod nož...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Na forumu od: 6. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sunshine » 21. Sep. 2004 16:15

Ewchk napisal/-a:Js ne vem več kaj nej si mislm... Ko sm sliko vidla nism mogla vrjet... Zdj pa ne vem... Bi znala bit prava fotka... Sej če je slika real bo šla pomoje pod nož...

Verjetno ja. Sicer pa kot je Lyla napisana, fizika je naredila svoje, ko je Natalija doskočila...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Lara » 21. Sep. 2004 17:45

Ko so vsi cvilili okrog nje oh in sploh njena prsa, čim večja so kao boljša so (halo?!?!?) je blo vse ok, valda da bo kdo hotel spluvat to- zdaj je pa joj. Ne vem če je fotomontaža pol je itak samo zaradi branosti pa faušije, če je pa res pa je žalostno, kolko se da zgubit energije&časa zaradi njenih prsi. Kot da je edina ki jih ima :roll:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 21. Sep. 2004 19:09

dejstvo je, da je lagala kakor je douga in široka :!: a je tolk hudo priznat, da niso čist naravne? sej ma pa tak okrogle (razen na tisti fotki) kot da bij s šestilom narisau! sploh starejšim ljudem se je ful zasrala, ki so jo radi poslušali!
v bistvu se je pa itaq sam s svojimi joški prerinla tak daleč in NE s petjem! :wink:
hja, če je majčka na področju prs malo širša od številke 36, pol že ni več cifra 36. se vam ne zdi? :roll:
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 21. Sep. 2004 19:18

bmk za natalijo kr mi na živce ide že odkar sem jo prvič vidla...

če smo pa pri tem, se mi pa zdi full svinjsko ka tak šimfajo njene joške... konc koncev je pevka ne pa manekenka... in pri pevki naj bi ibl pomemben glas, ne pa joški, ali??? :lol:
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 21. Sep. 2004 19:18

kaj ma konfekcijska številka 36 z natalijo? ženska pač trdi, da jo nosi... praksa navadnih smrtnic pa kaže drugače... :wink:

kje je natalija naredla napako? lagala je, da so naravne! če bi povedala, da ma umetne, bi vsi to pričakovali in ne bi zaj vsi o tem tak govorili! v bistvu sn pa js že skoz vedla, da niso to njene prsi, ker je pred parimi leti vodla neko oddajo, kjer je bla ravna kot deska. pol je pa za neki časi zginla in se nato pojavla z "baloni". :eek:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 21. Sep. 2004 21:12

Glede petja ne vem... Njen glas mi je kar všeč, pesmice pa tut do neke mere. :?

Glede fejk al ne, pa ne vem tako podrobno. Nisem spremljala njene kariere. Sicer pa... A niso bile nekje objavljene njene fotke, preden je postala slavna?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 21. Sep. 2004 21:48

ko vidis take stvari kot svoje "zmeckane joske"na naslovnici,je pa prav fajn da nimam velikih josk in da nism slavna :) :lol:
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 21. Sep. 2004 21:51

kaj pa vem kje so te fotke...

vem le, da se še moja stara mama spomni, da je bla pred parimi leti ravna kot deska :lol:

en kolega jo je pa videu na nekem koncertu (preden je bla uspešna) tudi ravno kot desko :razz:

tko da velike prsi niso njene, ampak so njene tiste, ki so ble na naslovnici nove :idea:
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 21. Sep. 2004 22:02

Mogoc je bla ravna kot deska,ker je bla mal mocnejsa(debelejsa) pa niso prsle tolk do izraza!zdj je pa ful shujsala,pa so se joske tut mal zmansale,pa je nastalo to kar vidimo na naslovnici!
Uporabniški avatar
palčica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a palčica » 22. Sep. 2004 6:44

LyLa napisal/-a:si jo vidla sleceno mogoce? si jih prjela? nisi predvidevam..
pa tud sej ni noben reku da ma najlepse.. doooh !
ti kr uzivaj ob svojih.. lepo da si samozavestna, sam pac ne prenesem obsojanja ki ni krepko argumentirano.. ker je v koncni fazi najlazi simfat in je to zal prepogosta slovenska lastnost.

Zakaj bi jo morala videt slečeno? Da vidim in dokažem sama sebi da laže ?
Ej, sej sem rekla da z dobrim podloženim modrčkom vsake joškice lahko dobr zgledajo ,...une z A al pa D košarico. Zdej je že tok tega na trgu da ni problem. K pa bejba obleče eno oblekco brez podpore, pol je pa kriza ja.
In kaj tuki kdo kritizira ? Laganje ? To pa definitivno.

In ja, sem samozavestna.....ker mam za kej bit in se vsekakor sam zarad jošk ne cenim taka kot sem.
Palčica
Inanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Inanna » 22. Sep. 2004 8:02

Drugac je pa natalija enkrat izjavila da ima kosarico g ali f (nisem vec prepricana) , in da ne dobi modrca pri nas. sam tud to ni res, ker majo v domzalah. pa v zivo sem jo nekajkrat videla in ne bi rekla, da ima tako velike. direkt dekolte je mela kar precejsen, ampak od strani je pa zgledalo kot da je ploh, verjetno je vso kozo s trebuha nabila v modrc:)))
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 22. Sep. 2004 12:18

Inanna napisal/-a:Drugac je pa natalija enkrat izjavila da ima kosarico g ali f (nisem vec prepricana) , in da ne dobi modrca pri nas. sam tud to ni res, ker majo v domzalah. pa v zivo sem jo nekajkrat videla in ne bi rekla, da ima tako velike. direkt dekolte je mela kar precejsen, ampak od strani je pa zgledalo kot da je ploh, verjetno je vso kozo s trebuha nabila v modrc:)))

UUU... Verjem, da je pri nas težko (ne nemogoče) dobiti LEPE nedrčke velikih velikosti. Take za stare mame majo v vsaki štacuni. Ko pa vprašam za modernejše modele pa se konča nekje pri 80c ali kvečjemu 85c. Če že najdem številko je pa model obupen, ker ne moreš imet isti model nedrčka za 70 in 85. Kako je s tem v Domžalah pa ne vem, niti nisem pripravljena po celi Sloveniji letat za modrci. Sem pač tolk bolj srečna, ko se mi posreči kje stakniti takega, ki mi je enkrat za spremembo prav. :cool:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 22. Sep. 2004 12:24

Maychy napisal/-a:
Inanna napisal/-a:Drugac je pa natalija enkrat izjavila da ima kosarico g ali f (nisem vec prepricana) , in da ne dobi modrca pri nas. sam tud to ni res, ker majo v domzalah. pa v zivo sem jo nekajkrat videla in ne bi rekla, da ima tako velike. direkt dekolte je mela kar precejsen, ampak od strani je pa zgledalo kot da je ploh, verjetno je vso kozo s trebuha nabila v modrc:)))

UUU... Verjem, da je pri nas težko (ne nemogoče) dobiti LEPE nedrčke velikih velikosti. Take za stare mame majo v vsaki štacuni. Ko pa vprašam za modernejše modele pa se konča nekje pri 80c ali kvečjemu 85c. Če že najdem številko je pa model obupen, ker ne moreš imet isti model nedrčka za 70 in 85. Kako je s tem v Domžalah pa ne vem, niti nisem pripravljena po celi Sloveniji letat za modrci. Sem pač tolk bolj srečna, ko se mi posreči kje stakniti takega, ki mi je enkrat za spremembo prav. :cool:

Ja se strinjam z Maychy..., moja mami ma take probleme in najboljša prjatlca...tko da vem kako težko jim je najdt lep modrček v D al pa E košarci, da o F sploh ne govorimo..., če ga že najdeta je ponavadi kt šotorsko krilo!!! Res grozn, prou za stare mame!! Pa niti slučajno ne duha ne sluha o kkšnih lepih barvah in vzorčkih! Drgač bi te pa prosila, če mi poveš ime tiste trgovine v Domžalah k moja mami bi šla tut na konc sveta pogledat za take modrčke..., je že hotla v London, k majo tm polno takih cifer..., tko da bi ti bla hvaležna za ime te trgovine in naslov! Hvala :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov