Nova proti Nataliji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, on je res zmeraj ful zategnjen, ona pa zmeraj nasmejana.
njena obleka mi je zgoraj ok, spodaj mi je pa predolga. imata pa lepe prstane.
njena obleka mi je zgoraj ok, spodaj mi je pa predolga. imata pa lepe prstane.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
mulatto_f napisal/-a:Nebi glih rekla, da ne dela drame, svoje slike je vseeno prodala Novi, če tok hoče ostat zasebno kao, se da, u Sloveniji že, npr. kdo ve da se je to soboto (30.), poročila tud Monika Pučelj?
Jst sm vedla.Pa to že doug prej
Drgač je pa Natalija men ful lušna. Pa mam tut filing,da je naravna.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
punkie_ napisal/-a:meni pa je ful lepa. umetne joške gor al pa dol, ženska je zame ena lepših kar sm jih vidla.
Ma kake umetne joške? Kaj ti pa je... Še nikjer nisem zasledil, da je silikonska.....
Sem jo pa že 2x videl v živo na nastopu in....nima tako velikih, kot hočejo mediji predstavt...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a ni kao nekaj jošk zgubila, ker je kar nekaj kg shujšala? vsaj tako sem jaz zasledila že nekaj let nazaj. čeprav mislim, da ima še sedaj kar ornk košarco.
pa saj ona je čist fletna, sam on mi tok ne potegne.
pa saj ona je čist fletna, sam on mi tok ne potegne.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
McLarnovc napisal/-a:Sem jo pa že 2x videl v živo na nastopu in....nima tako velikih, kot hočejo mediji predstavt...
Men se zdi, da pa ma v živo še večje kot pa na Tv/časopisih. Ogromne ma!
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tako hudo pa spet ni.....svet je vidu tud že kej večjega..
Je treba upoštevat tudi da je deklič star že 32, in pri tej velikosti ima gravitacija v teh letih že kar velik vpliv....
Sej bi prlepu sliko kaka je bla takrat, ko je bla tista afera, da so se ji povesle, ampak potem se bo pol foruma zgražalo.................
Je treba upoštevat tudi da je deklič star že 32, in pri tej velikosti ima gravitacija v teh letih že kar velik vpliv....
Sej bi prlepu sliko kaka je bla takrat, ko je bla tista afera, da so se ji povesle, ampak potem se bo pol foruma zgražalo.................
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
Sessa napisal/-a:jemina napisal/-a:Samo meni ni jasno zakaj slike v Novo?
ker so se novini novinarji povabili na poroko, ki naj bi bila skrivnost, povabljenih je bilo le 20 svatov
ona jih je sama povabla, kao eksluzivn pravica za novo, sj so ji placali neki, u lei so pa tud zato, kr so nova pa lea pod isto agencijo adria media
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov