Nova proti Nataliji

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 28. Sep. 2004 17:15

am ja sej nic od tega napisano ni letelo na tebe.da neos kaj mislila :D
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 28. Sep. 2004 17:17

¤MajC¤ napisal/-a:am ja sej nic od tega napisano ni letelo na tebe.da neos kaj mislila :D

sej je okej :wink: nisn nč slabga mislila s tem :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
plavooka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2004
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a plavooka » 21. Nov. 2004 11:20

Najprej sem bila v dvomih ali bi verjela Natalijini zgodbi o fotomontaži ali pa reviji Nova(ki je znana tudi po tem da piše veliko neresnic).In mislim,da ima Natalija res povešene prsi.Lahko,da si ji enkrat res stale tako pokonci ampak ženska je kar veliko shujšala in ni šans,da bi prsi ostale take kot so.Že zaradi teže se povesijo.Sicer pa je bilo meni od vedno sumljivo zakaj ona nosi tako ozke in zategnjene majčke,ki ji zelo dvignejo prsi.
In sicer zakaj ima sedaj toliko varnostnikov okoli sebe,ki skrbno pazijo(sodeč po še ostalih fotografijah v revijah le ne dovolj skrbno)da je ne fotografirajo(predvsem Novini fotografi)?Ja očitno noče,da bi resnica prišla na dan.
**Tisti, ki živijo za ljubezen, živijo večno*
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 21. Nov. 2004 20:42

plavooka strinjam se :D
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uporabniški avatar
samjaz
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a samjaz » 23. Nov. 2004 15:16

Vsaka, ki ima velike joške ve kako deluje gravitacija, zato ne vem zakaj bi morala biti Natalija izjema. Treba se sprijaznit, da veliki joški grejo v svojo smer prej kot mali!

In če bi moški radi velike in pokončne, lahko dobijo sam silikonske al pa kakšne ful mlade :lol:
Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 22. Mar. 2005 20:37

Kak se vam zdi novi komad od Natalije in Šank Rock - Hočeš Nočeš?

Jaz sem bil, ko sem prvič slišal komad kar presenečen. Malo sem šel na mulo gledat, pa nič ni blo gor, razen videoposnetka iz Viktorjev, ki sem si ga seveda dol potegnil. Meni je komad v glavnem kar dober.

Kratki Demo: ŠANK ROCK & NATALIJA VERBOTEN - Hočeš Nočeš (promo) DOWNLOAD
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Uporabniški avatar
Tamala`
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala` » 22. Mar. 2005 20:59

Ok vsi vemo, da ko skočimo z višine kot je ona z odra, da pristanek naredi manjšo "deformacijo" in ravno takrat v tisti milisekundi je fotograf slikal in se mu je posrečila taka fotka...

Mark napisal/-a:Kak se vam zdi novi komad od Natalije in Šank Rock - Hočeš Nočeš?

Komad je pa men všeč :) nekaj novega z Natalijine strani :)
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 22. Mar. 2005 21:48

ja tko je narava naredi svoje, mediji pa tudi
saj je pač tudi ona samo ženska, ženske pa vemo kako se tej stvari streže
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 22. Mar. 2005 21:54

tamala82 napisal/-a:Ok vsi vemo, da ko skočimo z višine kot je ona z odra, da pristanek naredi manjšo "deformacijo" in ravno takrat v tisti milisekundi je fotograf slikal in se mu je posrečila taka fotka...

Mark napisal/-a:Kak se vam zdi novi komad od Natalije in Šank Rock - Hočeš Nočeš?

Komad je pa men všeč :) nekaj novega z Natalijine strani :)

meni je full hud, sem pa slisala, da si je Natalija ze dolgo casa zelela posneti nek hud rock komad...
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 22. Mar. 2005 21:56

ona je baje ful shujšala in če bi mela naravne p to bi tja tud sj use vemo da tja še najprej shujšaš tko da take povne zihr niso real možne
Uporabniški avatar
ANSAF
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANSAF » 22. Mar. 2005 22:06

manck napisal/-a:ona je baje ful shujšala in če bi mela naravne p to bi tja tud sj use vemo da tja še najprej shujšaš tko da take povne zihr niso real možne

hja.... jst ko shujsam, nikoli ampak res nikoli ne shujsam v joske...
zano pa vem, da ji po meri delajo modrcke, in da ima F kosarico.
In tudi ko ji tako skacejo, se ze vidi da so naravne :D
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself
- Mr Mojo Risin' -
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 23. Mar. 2005 2:33

Mark napisal/-a:Kak se vam zdi novi komad od Natalije in Šank Rock - Hočeš Nočeš? [/url]

Meni ni nič posebnega.
Na živce mi gre, ko ena pevka zaseda celoten pevski prostor. Tam kjer obrneš je ona: na eni oddaji vodi veselico in poje narodnozabavno glasbo, pol poje pop, sedaj še rock. Še nikjer nisem kaj takega videla. Vsak si izbere svojo zvrst oz. je nadarjen za eno, kateri se ji posveti. Meni pač tako skakanje ni všeč. :evil:

Pa še kako je pa bila oblečena! Pri vsem kar ima za pokazat lepega na telesu, gre kazat špehast trebuh, ki se je pri njenih poskokih kar precej tresel. Meni je lepa ženska, samo naj skrije pomanjklivosti in naj valorizira kar je lepega na njej. Shujšala je, ampak špeh je ostal. :eek:
Don't worry, be happy!!!
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 23. Mar. 2005 9:09

Ledenka napisal/-a:
Mark napisal/-a:Kak se vam zdi novi komad od Natalije in Šank Rock - Hočeš Nočeš? [/url]

Pa še kako je pa bila oblečena! Pri vsem kar ima za pokazat lepega na telesu, gre kazat špehast trebuh, ki se je pri njenih poskokih kar precej tresel. Meni je lepa ženska, samo naj skrije pomanjklivosti in naj valorizira kar je lepega na njej. Shujšala je, ampak špeh je ostal. :eek:

Kakšna postava na pevki pa je potem tebi v redu? Diana od dua Platin, al kako? Ne vem, meni ima Natalija v redu postavo, pa tud če se malo zatrese se mi ne zdi nič narobe (predvidevam, da tudi moškemu delu publike ... :razz: Natalija je veliko naredila za svoje telo - mislim da ime še celo kakšen kilogram premalo.
krEna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krEna » 23. Mar. 2005 9:58

Men je bla pa na viktorjih prov huda! :)
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 23. Mar. 2005 13:03

krfjolca napisal/-a:
Ledenka napisal/-a:

Kakšna postava na pevki pa je potem tebi v redu? Diana od dua Platin, al kako? Ne vem, meni ima Natalija v redu postavo, pa tud če se malo zatrese se mi ne zdi nič narobe (predvidevam, da tudi moškemu delu publike ... :razz: Natalija je veliko naredila za svoje telo - mislim da ime še celo kakšen kilogram premalo.

Pa saj nisem napisala, da mi ni lepa! Preberi boljše derugič!!!
Meni so bolj všeč oblinaste ženske, kot anoreksične!!!
Jaz sem nekje podobne postave kot Natalija (in kg). No, joške imam malo manjše :D
Bistvo je to, da če nimaš lepega ravnega trebuščka, ga ne greš tako kazat. Pokaže naj dekolte, hrbet..... in naj skrije to majhno pomanjkljivost. Če delaš na tv, kjer je image tako pomemben, bi morala ona to še bolje vedeti kot jaz.
Don't worry, be happy!!!

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]