Nov boyband CASANOVA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
sAdie napisal/-a:porcelain napisal/-a:z davidom iz te skupine sem mela popravnega matematiko skupaj..
A ti je kaj zapel? Po moje je on bolj za gledaliski oder.
sem mu rekla, pa ni hoto
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
porcelain napisal/-a:sAdie napisal/-a:porcelain napisal/-a:z davidom iz te skupine sem mela popravnega matematiko skupaj..
A ti je kaj zapel? Po moje je on bolj za gledaliski oder.
sem mu rekla, pa ni hoto
make him Samo drugace pa se nekak najboljse zgleda od vseh Ozbej je direkt...nebomnapisalakaj
I love SISLEY& RW
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
sem gledala superzvezdo kr redno, ker so tak meli ponovitve ne vem kolikokrat, še zdaj jih imajo. ne ker bi mi bli tak všeč, ampak ker je moja mala nečakinja plesala zraven TV.. kakorkoli... kar se ožbeja tiče, sem se sama tudi križala, ko se je pojavil, pa še od otota pesnerja pesem je pel in mel mimiko rok in obraza, v bistvu celoten nastop totalno neprimeren svoji starosti. ampak sem potem v naslednjih oddajah vidla da res zna pet, ima tudi svojo pesem. v nasprotju pa ta David Klobasa, joj od samega začetka ga ne prebavlam. govori z nosom, povdarja S, mislim, ne more on pet. kaj on drugač dela, če je gej al ne, me niti malo ne zanima, ampak za petje pa res ni. naj gre za manekena, ker je vedno tako lepo urejen od nog do glave, in se vidi da se spozna na to, pravi miriam;) drugač pa ne bom njihov fan, pijamas pa so mi dobri zaradi jasmine, ker ma za mene angelski glas
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
sinička napisal/-a:pijamas? prvič slišim... se ne bi pol čudla, če so res ljubosumne
drugače bo pa skupina za najstnice čisto ok... pa še njihov prvi singel, ki se imenuje enako kot ime skupine, torej Casanova
Pedri vseh dežel, združite se!
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
Pontifex Maximus napisal/-a:sinička napisal/-a:pijamas? prvič slišim... se ne bi pol čudla, če so res ljubosumne
drugače bo pa skupina za najstnice čisto ok... pa še njihov prvi singel, ki se imenuje enako kot ime skupine, torej Casanova
Pedri vseh dežel, združite se!
čuj, baje iščejo vodjo skupine! ti bi se mogo prijavit
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
hahaha... prav maš baucyka
se oprvicujem za OT: sam dej ti maximus mal me moti, ko si mal nestrpen, kjerkol berem, maš ti neke svoje nstrpne izjve zravn, dej se mal umir...
trenutno se kr u vseh medijih pojavlajo, si kr dobro reklamo delajo... hahaha, sicr pa niso kaj prida ne vokalno še man za moje pojme za pogledat!
se oprvicujem za OT: sam dej ti maximus mal me moti, ko si mal nestrpen, kjerkol berem, maš ti neke svoje nstrpne izjve zravn, dej se mal umir...
trenutno se kr u vseh medijih pojavlajo, si kr dobro reklamo delajo... hahaha, sicr pa niso kaj prida ne vokalno še man za moje pojme za pogledat!
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Ze res da so kr nekaj, samo vseeno upam da jim bo uspelo vec kot je uspelo Domnu in njegovi grupi, da se bo ded pozrl..
Hello, 911. I''m on fire!
-
shiva* - Debatorica
- Na forumu od: 20. 6. 2007
meni so pa fajn. pesem mi je všeč, pa ne nikoli nsiem poslušala sebastiana, game over, bepop,... ampak ta mi je pa všeč. škoda ker je nikjer ni za dobit.
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov