Nov boyband CASANOVA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- metron(temporary)
- Debatorica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Young man, there`s no need to feel down, I said, young man ----YMCA!!!!!!

-
*Laura* - Debatorica
- Na forumu od: 28. 12. 2006
- Kraj: Pariz
nič kaj mi niso všeč... še posebej ne njigove frizure, z definitivno predolgimi lasmi za ''gor postavit'' lase z gelom ali spejem ali kar koli že... v glavnem... neki mamini sinčki, ki so si zbrali ime, za katero so mislili, da bo ženske ''šarmiralo''... malo ste se zmotili, dragi dečki....
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Marilena napisal/-a:??? David ma že kar lep čas dekle
Aja, pol pa ne vem... Sem si zapomnila samo priimek takrat... V Novi je enkrat pisalo, da je stilist Funky Tine, pa da se s petjem neki ukvarja... Pa da mu Sebastian pošilja zaljubljene SMS-e al kako že... Ne vem točno, nisem do konca prebrala

-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
cukr8 napisal/-a:Marilena napisal/-a:??? David ma že kar lep čas dekle
Aja, pol pa ne vem... Sem si zapomnila samo priimek takrat... V Novi je enkrat pisalo, da je stilist Funky Tine, pa da se s petjem neki ukvarja... Pa da mu Sebastian pošilja zaljubljene SMS-e al kako že... Ne vem točno, nisem do konca prebrala
David je bivši kolega od moje sestre in tud ona je meni rekla, da se okoli govori da je prav on Sebastjanova 'boljša' polovica

-
Maya19 - Kofetarica
*Laura* napisal/-a:kake razprave...
pa saj je vseeno, če je s sebastijanom, ali punco. itak zgleda obupno... joj, so meni štorasti ti mamini fantki s frizurco...
Itak, da je vseeno, ampak jaz sem pač povedala kaj vem, tak da sorry no

-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
obupni so. imidž, petje, besedilo, vse 

-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Maya19, si gledala Superzvezdo? Deklica njegova je pridno navijala zanj... David pa je hodil na moj srednjo šolo nekdanjo in se ga iz par skupnih projektov spomnim, lahko pa zanj definitivno trdim da ni gej. Pa tud če bi bil, so what
Za marsikoga se je že to govorilo, pa se je velikokrat izkazalo nasprotno. Čenčam iz Nove pa sploh ne nasedam...

-
Maya19 - Kofetarica
Marilena napisal/-a:Maya19, si gledala Superzvezdo? Deklica njegova je pridno navijala zanj... David pa je hodil na moj srednjo šolo nekdanjo in se ga iz par skupnih projektov spomnim, lahko pa zanj definitivno trdim da ni gej. Pa tud če bi bil, so whatZa marsikoga se je že to govorilo, pa se je velikokrat izkazalo nasprotno. Čenčam iz Nove pa sploh ne nasedam...
Ne nisem gledala Superzvezdo. Pa tud čenčam iz Nove ne verjamem. Napisala sem samo kaj je meni sestra povedala, ker še vedno imata skupne prijatelje in nevem zakaj že bi oni kar tak rekli, da je njihov kolega gej

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov