Nina vs. Alma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Geena napisal/-a:Ok, morm povedat da obe2 iz dna srca sovražm
Alma mi gre na živce že vse iz Bara in pol k hoče neki uspet Nina mi je pa preveč plastična
Kako pa lahko nekoga sovražiš, če ga sploh ne poznaš? Ali pač?
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Bina - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: pod pohorjem
Blondie napisal/-a:Ewchk napisal/-a:Js Nine ne prebavlam. Tok mi je zopren njen smeh in ona se reži ne glede kaj pove... Pa ne maram da majo mlade ženske silikone! Povsod vidm njo... Sej z Almo sta obe mal neumne ampak raj poslušam in gledam Almo, se usaj ne reži čudn!
Pa saj ne ena ne druga nima silikonov!
Obe imata 100% naravne prsi...
Ja, še malo in Alma bo silikonska! V Novi piše, da si bo dala povečati prsi, ker so se ji zmanjšale zaradi hujšanja....
Men je Nina kar všeč, ampak samo za gledat, Alme pa videt ne morem, sploh na tisti sliki, kjer glasuješ za Playboyevo zajčico leta, nogice bi si mogla dat podaljšat, če bi se dalo!!!!
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz pa nimam nič ne proti eni ne proti drugi. Osebno jih ne poznam tak, da ju ne morm sodit. Mi je blo všeč, da se v posnetku nista pustli sprovucirat
Vizulano obe dobro zgledata ... tak, da tut nebi mogla rečt kera mi je bolša.
Vizulano obe dobro zgledata ... tak, da tut nebi mogla rečt kera mi je bolša.
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
nina je res velik bolša. Alma mi je pa nagravžna, no morda sm se mal grdo izrazla, ampak mi je u faco res G.R.D.A... fuuuj. un idiotski pogled.. pa postavo kero ma.. looool, k en konj, usaj kokr sm jo vidla na uni sliki od playboya
nina rulz
nina rulz
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest res nevem kako lahko za enga človeka rečete, da je grd? Nevem no sam men so vsi ljudje lepi sam, da pač eni še sploh izstopajo z svojo lepoto... nikol pa za nobenga nebi mogla rečt, da je grd
Sploh pa nevem kaj tok pljuvate po nekom, ki ga ne poznate ... mislm grow up!!!
Sploh pa nevem kaj tok pljuvate po nekom, ki ga ne poznate ... mislm grow up!!!
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov