Nina vs. Alma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Mah. Brezveze tema. Sam men je tud bl lustna Nina. Alma mi je tko no... mal mi je glupa. Ceprov tud Nina ni neki visek inteligence. Sam nevem... pomoje sta se kr dobr spromovirale pa kr dost kesa potegnile od tega svojega dela. Tko da... vsaj znajdle sta se ce ne drugo
- el bou
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 7. 2005
- Kraj: ljubljana
MIGRENA napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Nina je dobra baba in koncno se je znebila tistega cudnega "kocka" tipa
Men je pa ta tip ful hud ... zakaj sta pa nehala? Sj je blo men čudn k je že on zadnjič v eni oddaji na papriki razlagal, da sploh več neve a ma punco al ne...
jz ga poznam... denis je zlo kul clovek, zlo prizemljen in cist nic cuden... super oseba... ja sla sta pa za nov let narazn, in joooj, big deal...
spet rabjo mediji narest oh in sploh iz tega... ja, nina je bla na konc zelo cudna... k sta bla pa v javnosti se je pa po njem vesla kt nevem kaj, da se ja ve da je njen...
drgac je pa cist kul punca, denis pa kul fant...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
drgač sta obe tko mal trčeni v glavo,ampak nina je pa 100x bolj lušna od alme.
-
Mašy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
Hoj! Malo off topic, ampak sm se lih spomnila: zandnjič enkrat je bla na papriki gostja Manca Zver in so jo vprašali, kako pa kej njeni starši gledajo na to njeno lepotno kariero. No in ona je rekla v temle stilu: "Ja, js mam ful dobro mami pa očija, res, mi ful ob strani skos stojita. Morm potrkat na les." In se je potrkala po glavi!!!!
Js sm misnla da bom crknla od smeha!!! Res adijo...
Be happy!!!
-
MySelf - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 3. 2005
- Kraj: ljubljana
Mašy napisal/-a:Hoj! Malo off topic, ampak sm se lih spomnila: zandnjič enkrat je bla na papriki gostja Manca Zver in so jo vprašali, kako pa kej njeni starši gledajo na to njeno lepotno kariero. No in ona je rekla v temle stilu: "Ja, js mam ful dobro mami pa očija, res, mi ful ob strani skos stojita. Morm potrkat na les." In se je potrkala po glavi!!!!
dobro foro je nardila
¤¤ Boy what we do, And where we do, The things we do, Are just between me and you ¤¤
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Mimi_M napisal/-a:Jah..sej to dela ful folka, da se ob tem, ko to rečejo, potrkajo po glavi!
A nis še vidla?
Ja se strinjam. Ceprov jst tud nebi sla tega narest po TV, ker se pol pac najdejo taksni in drugacni k ne dojamejo heca
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov