Nina Osenar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
No, sej sm rekla..
Sam, kva vse to folk podpiše Pismo, mene bi blo cel lajf strah, zarad take pogodbe..
Sam, kva vse to folk podpiše Pismo, mene bi blo cel lajf strah, zarad take pogodbe..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
Sej je vprašanje, če sta sploh dobr prebrale al pa razumele pogodbo...
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
-
zoja13 - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
Playboy lahko na svojo stran napiše pač svojo verzijo zgodbe, onidve imata pa pač svojo.
Razkrivanje poslovnih pogodb je kaznivo. Killy... lahko prašaš svojo prijateljico, ti bo razložila.
Sicer pa, če Čeferin ne bi bil prepričan v možnost tožbe, potem ju pod svoje okrilje po vsej verjetnosti ne bi vzel. Tako da, bomo videli, kako pa kaj.
Razkrivanje poslovnih pogodb je kaznivo. Killy... lahko prašaš svojo prijateljico, ti bo razložila.
Sicer pa, če Čeferin ne bi bil prepričan v možnost tožbe, potem ju pod svoje okrilje po vsej verjetnosti ne bi vzel. Tako da, bomo videli, kako pa kaj.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Tudi Čeferin si dela dodatno reklamo s tema dvema frajlama..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
KiLLyKa - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 11. 2007
zoja vem da se poslovnih pogodb ne sme razkrivat
nevem kaj so skp spacal...
baje je tud v novicah dans del pogodbe notr pa članek ... je ena napisala na drugem forumu da je notr. Sam nism še Novic v roke dobila
nevem kaj so skp spacal...
baje je tud v novicah dans del pogodbe notr pa članek ... je ena napisala na drugem forumu da je notr. Sam nism še Novic v roke dobila
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
KiLLyKa napisal/-a:inaa poznam Sanjo...in vem kaka je...
Tle pa itak ni debata o Sanji ampak o Nini. Člank sm objavla sm, ker se tiče tud Nine kot zanimivost pa da poveste kva mislte o tem. Ne pa da se razvije spet debata o tem kdo je sposoben voditelj in kdo ne (ker to ni bistvo članka, ki sm ga prlepla).
to ti vrjamem da ves kasna je, mogoce je tut vredu, ampak u medijih se usak, mal drugac kaze poj pa raznorazne zgodbice pridejo vn... in tisti k jih ne poznamo pol zgodbicam vrjamemo pa si svoj mnene ustvarjamo.
Zivljenje je piskotek!
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Evo, na željo uporabnice evve moram sem napisat, da mi je Nina luštna punca, ker drugače mi evica do konc življenja ne bo verjela, da mi zna bit kdo všeč in da znam koga tudi javno pohvalit.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
black_bird - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2008
- Kraj: far away
Ob naslovu te teme dobim kar kurjo kožo
Nina je zame simpatična punca, ampak glede njenega nastopanja in afnanja v javnosti pa pihne mimo.Misli, da ma igralski talent ampak ga nima.
Nina je zame simpatična punca, ampak glede njenega nastopanja in afnanja v javnosti pa pihne mimo.Misli, da ma igralski talent ampak ga nima.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Evo k sm lih pri volji, bom še jaz par besed napisala. Nina Osenar za moj okus igralskega talenta nima, ne vem no, če sklepam pač po teh Svingerjih, mi ful nekam prisiljeno deluje. Mogoče tko izpade, ker ma pač tako vlogo, ampak me ne prepriča. Kar se pa njene pojave tiče, dobr zgleda, kapo dol, čeprov mi je bla bolj všeč z dolgimi črnimi lasmi, takimi kot jih je imela, ko je zmagala na Miss HT. Ona je ful samozavestna ženska, ampak ne samovšečna, za razliko od nekaterih drugih naših missic. Je tudi ena redkih naših playboyevih zajčic katerih slike so mi bile res res všeč. Ona se mi ne zdi tko neka fatalka, pač ful je faca, lepa, ampak ful faca.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
grda,antipatična i zmamljena baba je.ne znam.un njen glup smeh me kr v slabo voljo spravi.pa ful se nekej pači ko govori i mam filing da je cel cajt nakokirana.majke mi.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ smeh mogoče res nima najlepši, ampak mi je zelo simpatičen, sem se ga kr navadla Poleg tega pa moreš gledat, da se ona obnaša, 'pači' zato, ker ma pač tako vlogo.. Sigurno, da če bi vodila 24ur ali kaj podobnega, ne bi bila taka
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- Babangida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2006
Men je lepa dokler ne odpre ust Pa ni to nobena fovšarija, ker jo ne morem imati oz. ker jo nikoli ne bom imel. Sej drgač mi je zelo všeč, če so punce komunikativne in imajo smisel za humor, samo ona mal preveč forsira ta svoj smeh. Lepa je, samo moti me to, ker su fura na odštekanost in neko odprtost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov