Nina Osenar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
ela85 napisal/-a:_Petra_ napisal/-a:Na slikici mi je ful smesna v obraz. Drugace pa te vreznine pod prsmi... AUUU! (Da se ne bo zdaj nasla ena, ki me bo ozmerjala, ce ne vem, da to ni resnicno.)
v kakšnem kontekstu pa je nastala ta slika?
reklama za silikonske vsadke
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 20. Avg. 2009 23:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
men je bla pa z dolgimi laski v prejšnem BB stokrat bolša.
Zdej pa kar se tega tiče da je vlekla.Jo je zraven nje vlekla še neke znana osebnost sam ne bom povedala kera,ker spada v drugo temo.To je blo eno sredo v starem Globalu.Povedal so mi pa znanci k majo drogo tud čez,tko da so jo tud njej dal...Pa to je res,da ne spet kakšnih takih kukr da jst lažm.
Zdej pa kar se tega tiče da je vlekla.Jo je zraven nje vlekla še neke znana osebnost sam ne bom povedala kera,ker spada v drugo temo.To je blo eno sredo v starem Globalu.Povedal so mi pa znanci k majo drogo tud čez,tko da so jo tud njej dal...Pa to je res,da ne spet kakšnih takih kukr da jst lažm.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
jullia_ napisal/-a:Obrekovanje anonimne osebe je precej absurden pojem. In "obrekljiv gobec" ni obtožba ampak žaljivka
Je pa zanimivo, da se osredotošač na en čisto nepomemben del mojega posta. Dej raje še kej povej o tem, kdo vse koko vleče. Po možnosti predstavi kakšen dokaz. A si se ustrašila?
Koga, a tebe?? Dej ne me smejat.. Na forumu pa ne sodelujem 24ur/dan.. Še enkrat si upam trdit, da so vsi našteti uporabniki kokaina (mogoče ne redni, ampak občasni pa 100%).
In ni mi jasno, kaj bi rada dosegla? Kolk postov boš še napisala, da boš zaprla usta? Pejt v vrtec, pa se tam prepiraj. Pa ne pametuj o stvareh, o katerih nimaš pojma. Predvsem pa me nehaj žalit! Še sreča, da te imamo tukaj, da nam lahko vsem ostalim nevednicam obrazložiš pojme.. Spuščaš se v nepomembne stvari, verjetno je tako tudi v tvojem vsakdanu. In s takimi ljudmi se mi res ne da ukvarjat..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
jao sej vm ni treba take scene narest, če je na koki.
važno je, da same niste. zarad nine vam pa tud ni treba bit preveč ogroženi, ker dandanašnji se je ta droga (koka, ne fafanje lol ) tako razpasla da verjetno za 90 ali še več procentov ljudi ne veste da uporabljajo te zadeve.
julia a veš kok je še ljudi ki uporabljajo koko, pa ti pač ne povejo? ne moreš si predstavljat. samo ti se rajši osredotoči na moje narobe uporabljene pojme in pa na zakokirano nino (če je pa kdo očitn je pa ona), kateri je vseeno zate in tudi tebi bi lahko bilo zanjo.
važno je, da same niste. zarad nine vam pa tud ni treba bit preveč ogroženi, ker dandanašnji se je ta droga (koka, ne fafanje lol ) tako razpasla da verjetno za 90 ali še več procentov ljudi ne veste da uporabljajo te zadeve.
julia a veš kok je še ljudi ki uporabljajo koko, pa ti pač ne povejo? ne moreš si predstavljat. samo ti se rajši osredotoči na moje narobe uporabljene pojme in pa na zakokirano nino (če je pa kdo očitn je pa ona), kateri je vseeno zate in tudi tebi bi lahko bilo zanjo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]