Nina Osenar
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
princess of the night - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 11. 2006
pleša ji pa res ne paše
There's too much blood in my caffeine system...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Poison Girl napisal/-a: pa če se že gremo o postavi ima ful kratke in bolj močne noge .
Sori, ampak če ima ona tebi debele noge, pa nisi normalna
Tale izjava (in tvoj avatar) jasno kažeta na to, da ti je modna industrija uspešno oprala možgane. Naj uganem: popolna postava je zate 180 cm in 35 kg, a ne?
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
mislm kaj je z vami, da osebe določate preko avatarjev in podbnih zadev? lahko tut js zate rečem, da nisi normalna da take klobasaš. pač tko mislm, bite me, do nadaljnega pa prosim, da mi take butaste komentarje pošiljate na ZS in če bom dobre volje in če mi bo dalo, bom celo odgovorila. zdej pa back on topic .
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
luštkana je ko ni v Playboyju, pa kadar je ravno prav oblečena...sam morm pa pripomnt, da jo za oddaje Big Brother ful čudn oblačjo. Mislm...ni mi najbolj všeč...vsaj za moje pojme. Pa ta barva las ji tud ful paše.
Sam glede na tole zvonjenje mislm, da ne gleda ravno tega programa.
Sam glede na tole zvonjenje mislm, da ne gleda ravno tega programa.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
Men se tud zdi, da je FUL shujšala, pa ne sam ona, tud Groharce je precej manj skupi, kot prej, Alme tud.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
- Trubadurka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: Lj
men je bla na začetku všeč, zdej pa tko-tko no. mislim, ni porazna, ni pa tud mega.
če drugega ne, totalno pretirava z "dragi moji". non stop to govori, 100 x na oddajo, dragi moji gor, dragi moji dol...
če drugega ne, totalno pretirava z "dragi moji". non stop to govori, 100 x na oddajo, dragi moji gor, dragi moji dol...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov