Nikola Burovac
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Sej ne vem a se je tole že vidl al se ni, ampak vseeno, zgleda da je na sosednji (no pa tud na naši) sceni še en gej več, ki se izdaja za ljubitelja slovenskih deklet
klik
tole sem po mejlu dobila.sicer nevem al je res al ni, ampak mislm, da bo kr res.
pa da ne bo pomote.proti gejem nimam nič, ampak tale situacija zdele mi je pa za crknt smešna, še posebej zato ker poznam par deklet ki kr umirajo za temle Burovcem
in še tolk o uradni odprti zvezi s Tanjo
klik
tole sem po mejlu dobila.sicer nevem al je res al ni, ampak mislm, da bo kr res.
pa da ne bo pomote.proti gejem nimam nič, ampak tale situacija zdele mi je pa za crknt smešna, še posebej zato ker poznam par deklet ki kr umirajo za temle Burovcem
in še tolk o uradni odprti zvezi s Tanjo
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Kakšne ogabne ustnce ma ta burovac,bljak. (pa ne zarad tega ker je gej-al karkoli pač že je)
-
red*cherry - Kofetarica
Kaj dejansko se je to že namigovalo, tud tam v Makedoniji?-al iz kje je on? Al bo zdej tole šok za njegovo kariero?
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
ja seveda bo šok, bo mogu mal besedila spremenit
ne more več pet o ženskah in ženskam, če je pa gej
sam zakaj hudiča tok skrivajo??Pač si gej, so fucking what?!Bolje povedat prej, kot pa da je zdejle štala.
sam men je tlele neki sumljiv..Na požarjevi spletni strani Požarreport ima Žitnik celo svoj blog in ga piše.Sicer je nazadnje pisal junija, samo vseeno.Mejhn mi smrdi tole..ampak vseen slike so pristne, z Nikoline strani pa tud dvomim da gre za samopromocijo razen če se nista z Žitnikom skregala, al pa če se nista Strle in Nikola na skrivaj ljubimkala in je potem Žitnik za katerga se itak ve da je gej in je itak na slikah (skor) cenzuriran, dal slike v medije, kolegu Bojanu Požaru Uglavnm, zihr so ene mučke, ker tele slike niso kr tko mogle ven pridt.
ne more več pet o ženskah in ženskam, če je pa gej
sam zakaj hudiča tok skrivajo??Pač si gej, so fucking what?!Bolje povedat prej, kot pa da je zdejle štala.
sam men je tlele neki sumljiv..Na požarjevi spletni strani Požarreport ima Žitnik celo svoj blog in ga piše.Sicer je nazadnje pisal junija, samo vseeno.Mejhn mi smrdi tole..ampak vseen slike so pristne, z Nikoline strani pa tud dvomim da gre za samopromocijo razen če se nista z Žitnikom skregala, al pa če se nista Strle in Nikola na skrivaj ljubimkala in je potem Žitnik za katerga se itak ve da je gej in je itak na slikah (skor) cenzuriran, dal slike v medije, kolegu Bojanu Požaru Uglavnm, zihr so ene mučke, ker tele slike niso kr tko mogle ven pridt.
-
red*cherry - Kofetarica
Sam res, to sm tud jst pomislna, da gre za kakšno maščevanje komu... To bo še pestro.
-
mojamadonna - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ja tole bo nova vona na slovenski estradni sceni. Že krožijo nove novice:
Seks škandal Žitnik: Nikola Burovac stane 2000 evrov na uro!
Objava pikantnih fotografij Marka Žitnika, Roka Strleta in srbskega pevca Nikole Burovca šokirala estradno sceno. Nove pritožbe zoper Žitnikovo delo na TV Paprika ...
Seks škandal Žitnik: Nikola Burovac stane 2000 evrov na uro!
Objava pikantnih fotografij Marka Žitnika, Roka Strleta in srbskega pevca Nikole Burovca šokirala estradno sceno. Nove pritožbe zoper Žitnikovo delo na TV Paprika ...
Sometimes you have to be a bitch to get things done (Madonna)
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov