Nika Kljun
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Js se tudi strinjam z red*cherry.Je res da talent veliko pomeni, ampak je to samo pika na i.Veliko pripomorejo tudi starši, če ti omogočajo treninge, te vozijo povsod in spodbujajo.Seveda pa je tudi zelo pomemben denar, ki ga pri plesu gre res ogromno.
Ples je v Sloveniji premalo cenjen in če si res dober plesalec in hočeš uspet je boljš da greš v tujino.
Ples je v Sloveniji premalo cenjen in če si res dober plesalec in hočeš uspet je boljš da greš v tujino.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ne samo, da je ples v Sloveniji premalo cenjen, tudi razvit ni tako kot v tujih državah. Slovenija je pač premajhna, da bi se dalo (spodobno) preživeti od zaslužka pri plesu, igralstvu ipd. Malokomu uspe ta svoj hobi pripeljati na raven, ki mu omogoča nenehno delo in s tem tudi zaslužek ter da postane znan tudi izven meja naše države.
-
Ava_Morgan - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 9. 2007
To da je manj razvit kod drugje še zdaleč ni res,ker- gledano na našo majhnost-smo v svet poslali ogromno plesalcev najboljših celo v svetovnih merilih.
Je pa res,da je naš trg premajhen, da bi lahko kdo živel tu le od plesa (v kolikor ne odpre svoje plesne šole, seveda).
Je pa res,da je naš trg premajhen, da bi lahko kdo živel tu le od plesa (v kolikor ne odpre svoje plesne šole, seveda).
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^Se strinjam da je ples v Sloveniji kr dobro razvit, imamo veliko dobrih plesalcev.Tudi iz izkušenj lahko povem da so slovenski plesalci zelo dobri.
Cenjen je pa resnično premalo.V Sloveniji je največ nogomet pa košarka, pa lahko še kšn šport.Kar se pa plesa tiče je pa zelo porazno.Mislim da bi mogli dat veliko več na to ker so slovenski plesalci zares obetavni.
Cenjen je pa resnično premalo.V Sloveniji je največ nogomet pa košarka, pa lahko še kšn šport.Kar se pa plesa tiče je pa zelo porazno.Mislim da bi mogli dat veliko več na to ker so slovenski plesalci zares obetavni.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Sj mamo dost zlo dobrih plesalcev,pa bi lahk bli ponosni na njih.nekateri so še dobri koreografi,je pa res,da je težje uspet če greš iz nule.mal več odrekanj je zagotovo,sploh finance.
Da ne b om čist OT ,men se zdi,da je bla ona enkrat v Novi predstavljena,pa mama pa fant sta bla zravn na snemanju.Vse je pa delval k ena reklama in samohvaljenje.Men niso posnetki bli všeč,kr mi hip hop že v osnovi ni všeč in tud ne morm kritizirat,kr sploh ne vem kak drugi hip-hoperji plešejo.
Da ne b om čist OT ,men se zdi,da je bla ona enkrat v Novi predstavljena,pa mama pa fant sta bla zravn na snemanju.Vse je pa delval k ena reklama in samohvaljenje.Men niso posnetki bli všeč,kr mi hip hop že v osnovi ni všeč in tud ne morm kritizirat,kr sploh ne vem kak drugi hip-hoperji plešejo.
- rainbow_is_gorđezzz
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Em izz se sploh n strinjam s tem da ie ona aušasta p da se ful hval po televiziji p neuem kai... ona ie moia trenerka in ie tooook fajn p prjazna p čiiz zrela za svoja leta.. mislm si mate lahko suoje mnenje an sam če človeka ne puznate osebno ne guvort u njem grdo p met nekih predsodkou...p ona ni mela glih usega zaston tko k eni mislte... ie tut ona mogla veeellliiiikkk dnarja dt..no pa njeni t stari tut.....mal mn pa itak da ie dala..ie mela pač srečo da so starši to kar so....tko da
bai
bai
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Ja men se zdi, da noben ni tuki reku nč proti njej. Hvalabogu da ena Sovenka tko uspe. Pa nismo rekl, da ni rabla dat dost dnarja, ampak da ga je lažje dobila kot nekdo drug. Pa gre tud za veze, ne sam za dnar. Za stvari v Boleru (za svoje treninge-kar je najbolj drago) pa po moje zihr ni nč plačvala. Je pa res, da če neb ona tko dobr plesala, neb pršla tako daleč, je zelo sposobna za ples, ampak je pa mela zlo velik več kot ena "navadna" plesalka.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Moja bivša sošolka iz osnovne šole je isto tkole hudo plesala, že pri 10 letih. Pa so jo hodili gledat iz raznih agencij pa to - je pa na žalost prihajala iz revne družine in si njena mama ni mogla privoščit dragih plesnih šol. Punca je komaj zdelala osnovno šolo, se vpisala na frizersko, jo pustila po 1 letu in zdej vegetira doma, ne pleše več dolgo. Tko da ni vse v talentu =/
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
No, zdele bi se pa ona tud lahko sama mal bolj potrudla, ne pa da vegetira doma. Pa ne sam glede plesa, tko na splošno. Če je že bliz 20...
-
etny - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 6. 2008
Nika je ful fajn punca, prjazna in tko...
Hodila je pa isto gimnazijo k jst in bla soplesalka neki časa z mojim sošolcem in kadar smo se srečal se je vedno ful prjazno pogovarjala, pa čeprov me praktično sploh ni poznala.
Želim je še ful uspehov! Pa le tko naprej!
Hodila je pa isto gimnazijo k jst in bla soplesalka neki časa z mojim sošolcem in kadar smo se srečal se je vedno ful prjazno pogovarjala, pa čeprov me praktično sploh ni poznala.
Želim je še ful uspehov! Pa le tko naprej!
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ji ful prvoščm, ker vem da je treba ful enih treningov pa vaj da ti uspe. Svaka ji čast. Vidla sm jo na velik tekmovanjih in se mi zdi da čeprou zlo raztura na teh posnetkih, zna bit še velik boljša. Sm jo vidla na lastne oči.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nika Kljun nas je spet razveselila! Čestitke!
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/neprecenljiv-nastop.html
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/neprecenljiv-nastop.html
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
red*cherry napisal/-a:Za stvari v Boleru (za svoje treninge-kar je najbolj drago) pa po moje zihr ni nč plačvala.
Jah verjetno res ne, če sta njena starša lastnika Bolera Drugače pa se strinjam s tistimi, ki pravijo, da je Nika ZELO talentirana punca, ki bo v življenju še veliko uspela..samozavest in samohvala sta pač rezultat dejstva, da je v središču pozornosti že od svojega 4ega leta, in je odrasla na tekmah in treningih. Mislm, da tisti, ki pravijo, da je zoprna, "high", itd. so lubusumni na to kar je in še bo v življenju dosegla - Niko vidim mogoče enkrat na leto, nisva frendice, ubistvu samo znanke, pa vedno pozdravi in si uzame 5 min časa, da me vpraša kako sem...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov