Nika Kljun

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Jul. 2008 13:09

sej v intervjujih je tud men ok in res super, ce obvlada, sam tko na tvju, kadar kej govori, mi je pa mal mimo no. enkrat na tlpju sm jo vidla,k je neki govorila,k je bla gostja in mi ni prevec fajn izpadla, ker je ful hitela povedat, kere zvezde vse ona pozna in kako je z njimi na "ti" itd., v glavnem, to je sam moj feeling oz. vtis, to da odlicno plese, pa ne dvomim. njena matka pa tud pretirava z reklamiranjem svoje plesne sole ob vsaki priloznosti, sej jo je rok golob na zvezde pojejo enkrat tko zabil, da bi se jst na njenem mestu vdrla v zemljo ;-)
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Jul. 2008 14:44

Ona je hodila na isto solo k js. Pa je bla vedno neki zafnana pa se delala da je neki vec od nas. :?
Ma pa hud telo in dobr plese, ni kej. Sam js je ne maram, mi je ful antipaticna.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 05. Jul. 2008 14:46

meni ona v faco sploh ni lusna. Ampak, plese pa super-jaz bi vrjetno tud, ce bi mela starse ki bi mi lahko to omogocli :lol:
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a grossi » 05. Jul. 2008 15:05

definitivno je mela in ma ogromno prednost, glede na to, da mata njena starsa plesno solo. jst sm tud mela recmo zeljo plesat,sam izven lj ni kakih resnih tecajev,da ne govorimo o financah. so talenti,sam tezko jih odkrijes, dokler nimajo vsi otroci na svetu popolnoma enakih moznosti. ampak to je ze druga tema ;-)
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Jul. 2008 15:16

Vsaka izmed nas bi bla lahko ena "nika kljun", če bi mela vse plesne tečaje zastonj, se učila pri najboljših slovenskih in tujih koreografih, potovala po svetu na raznorazne workshope (po moje z denarjem lastne plesne šole), bla vsak dan od rojstva 10 ur na plesnem parketu, k ga ma čez cesto. Čist vsaka, talenta je tuki 10%, tko kot pri vsaki stvari. Pa še mal sreče zraven (al pa velik).

Drgač pa ja...tud men ona raztura. ;D
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 05. Jul. 2008 15:18

^ Ah, daj ne flancaj. Talent in zelja igrata veliko vlogo. Ne recem, da ni imela ogromno prednosti, ampak to, da bi lahko bila vsaka tak kot ona. S tem se pa ne strinjam.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Jul. 2008 15:25

Ja v redu, če se ne strinjaš. To ne pomen, da jst flancam. Če še ne veš je pri vsaki stvari tako, da je talenta 10% in vloženega dela 90%. Vrjem, da če bi mela take možnosti kot ona, da bi mela tud ti željo plesat. Oz. te neb noben vprašal, ker bi plesala še preden bi shodila in bi ti blo to že samoumevno.

Čist vsak, ki ima na določenem področju na razpolago neomejene možnosti, denarja, lahko pride na vrh. Vse kar je pomembno je delo in treningi, ki pa vključujejo željo po uspehu.

A mislš, da če plešeš (al pa počneš kej druzga) od 1. leta življenja, da ne pridobiš "talenta"? Vrjem, da ja. Ti pride v kri.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Sessa » 05. Jul. 2008 15:29

podpis pod to
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 05. Jul. 2008 15:39

Ja, ampak ce ne bi imela ona velike zelje po tem, potem ji tud 5 plesnih sol njene mami ne bi pomagalo.
Enim ljudem pa lahko vse pomolis pod nos za uspeh, pa se vedno ne bodo uspesni. In zato se vedno trdim, da ne bi mogla biti vsaka od nas Nika, samo na podlagi najboljsih uciteljev, plesne sole v neposredni blizini...
In ne vem od kod odstotek 10 % pri talentu?
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Jul. 2008 15:44

No, v redu, če ne vsaka, pa 90% punc sigurno.

O 10% pa piše v vsaki psihološki knjigi, se mi zdi da je še celo 5%, pa nism zihr, pa sm raj napisala 10%. Več pa sigurno ne. Pa tud med šolanjem se parkrat sliš o tem, vsaj v moji srednji šoli se je.

Pa še to, jst želje po uspehu ne štejem pod talent, ampak pod delo, trud, da ti nekaj uspe. In vsak uspeh, ki ga dosežeš s svojim trudom, te žene naprej, želje so še večje.

Ritma za ples ne dobiš k se rodiš. Je treba najprej glasbo slišat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Jul. 2008 16:20

Jaz bi se pa tu kar strinjala z red*cherry, ker je o tem bilo govora pri psihologiji v gimnaziji, pa tudi nasploh je znano, da je največji odstotek za uspeh vloženo delo oz. to, kolikor si sami nekaj želimo ter se trudimo, majhen procent pa je talent. :wink: Saj to ne pomeni, da zdaj zavidamo tej punci. Zdi se mi pohvalno, da je končno ena Slovenka prišla tako daleč, sploh glede na to, da je že kot mlada veliko obetala. Ni pa to zdaj nek presežek, ker poznam dosti nadarjenih mladih plesalcev, ki prav tako uživajo v plesu in so pobrali že ogromno medalj na različnih (tudi mednarodnih) tekmovanjih, pa vseeno ne morejo priti v sam vrh. Včasih tudi finance igrajo pomembno vlogo, kaj pa vem...
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 05. Jul. 2008 17:07

Tisto glede talenta in procentov sem vprasala, ker nisem se zasledila ali pa sem preslisala, nisem pa rekla, da ni res.
In tud jaz pravim, da je zelo pomembno vlozeno delo in trud in ter predvsem zelja. Govorila sem, da ni pomembno samo to, kaj so njeni starsi, kje je ta plesna sola, s kom vse je delala, ker nekaterim je lahko tudi vse to ponujeno, pa ne bodo tako uspesni.
Saj vem, da se razumemo, pa mislim, da po velikem vse mislimo enako. :)

Drugace pa se slikici:
Slika Slika
Uporabniški avatar
~Mishka~
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Mishka~ » 05. Jul. 2008 17:14

Josephina napisal/-a:Ona je hodila na isto solo k js. Pa je bla vedno neki zafnana pa se delala da je neki vec od nas. :?
Ma pa hud telo in dobr plese, ni kej. Sam js je ne maram, mi je ful antipaticna.

Me pa ful zanima na kero šolo je Josephina hodila, ker je bla Nika moja sošolka neki časa :) Drgač se pa nekak strinjam s tem kar je rekla...
Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 05. Jul. 2008 17:49

Nika je najbrž karizmatična oseba oz. taka ki na veliko workshopih izstopa, kar pa bi tud mnoge druge koreografinje in plesalke, če bi se udeleževale toliko avdicij v ameriki in drugod po tujini. Za to pa je seveda potreben denar, ki pa ga večina nima na pretek. Že če si v Sloveniji (uspešen) plesalec, rabš za to kar dost dnarja, treniraš vsak dan, obleke, itd...

Pač, morš met tud mal sreče, pa nekaj v sebi, da te ljudje opazijo tako, kot so njo.

Je pa še milijon takih plesalk in plesalcev, ki pač niso ob pravem času na pravem mestu...žal. Sam kaj čmo, če bi bli vsi najboljši, pa tud neb blo zanimivo. :D

Dejstvo pa je, da je Nika plesalka na najvišjem nivoju in ni pršla tako daleč "kar tako". Samo mislim, da bi si to zaslužil še kdo, pa nima toliko financ in poznanstev iz sveta plesa in plesnih šol, kot njena družina. Pač ni pa to vse.

Recimo Britney Spears ZAME nima nobenga glasu za pevko, pa je bla svetovna senzacija. Punca je že od otroštva garala za to, kar je danes. Oz. mogoče bolj njena mama. :D Udeleževala se je ogromno avdicij, spoznala ljudi, ki nekaj veljajo in uspela. Po več letih, ne čez noč. Tako da, DELO, DELO, DELO, če hočeš nekaj doseči. Ampak ne bom spet od začetka. Se grem rajš učit, da bom drug teden nardila izpit (tud če mislm, da nimam talenta za to snov)! :D
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 05. Jul. 2008 22:54

Jaz se tudi strinjam z red*cherry. Smo se pri psihologiji učil, da talent ne igra tako veliko vloge, kot pa okolje in samodejavnost. In če imas vse te 3 pogoje nastane Nika Kljun. :D Ona je imela zelo sreco, ker ima mamo, ki ima plesno solo in zanjo nikoli denar ni bil problem. Je pa res, da ce si sama ne bi tega zelela ne bi prisla do tega (no po drugi strani, pa lahko da ni imela izbire, ker so ji to ze od malih nog "poturili")

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov