Nika Kljun
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Če kdo želi pogledat zanimiv intervju z Niko...
klik
klik
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Kok je ona men smotana. Pa letos je šele maturo nardilla?
Glas ma res tko antipaticen, pa tko haj se dela neki.
Glas ma res tko antipaticen, pa tko haj se dela neki.
-
red*cherry - Kofetarica
Al ste pa en mejčkn fouš... Sej je jasno zakaj je maturo nardila šele zdej...
-
Lizzyka* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2006
- Kraj: *dreams*
ubistvu to niti ni šele zdj. pač eno leto kasneje. kolk je takih, ki maturo delajo leto kasnej. pa to še zarad slabših razlogov kot ona.
men se zdi fajn, da kljub plesnim uspehom ni pozabla na šolo.
men se zdi fajn, da kljub plesnim uspehom ni pozabla na šolo.
I Just Like Being Imperfect!!
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
Verjetno je naredila maturo šele zdej ker ma tolk obveznosti glede plesa, uspela je v tujini, pleše z velikimi zvezdami, trenira in sestavlja koreografije.In to da je naredila maturo "šele" letos je rezultat tega njenega dela in ne lenobe.
Tolk k je ona naredila v svoji karieri (pa šele 20 let ma) mislim da lahko kdo drug samo sanja o tem.
Tolk k je ona naredila v svoji karieri (pa šele 20 let ma) mislim da lahko kdo drug samo sanja o tem.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Meni se pa ne zdi važna. Ja, se rada pohvali, če ji že postavijo kakšno tako vprašanje,ampak saj se ima zakaj. Vsaj ni ena izmed stotih blond slovenskih kvazi pevk, brez posluha in kakršnegakoli talenta. Naj bo ponosna sama nase, saj v ples vloži ogromno truda in časa. Pa všeč mi je ker se v intervjujih trudi pravilno govoriti in se ne spakuje kot npr. Groharica s temi svojimi "ful, kul, lušn" izrazi.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Prvo kot prvo ji nisem fous. Jo pa poznam mal bolj, kot sam iz medijev in zarad tega mam tako mnenje kot ga imam.
-
red*cherry - Kofetarica
Jah no...noben človek ni vsakemu všeč. Za nekatere je fina, za druge spet ni. Tud jst sm za nekatere fina, za druge ne...najbrž tud vsaka od nas. Dosegla je marsikaj v življenju in je ponosna na to, kar je dosegla. Če je pa fina...pa naj bo.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
red*cherry napisal/-a:Al ste pa en mejčkn fouš... Sej je jasno zakaj je maturo nardila šele zdej...
lej, mogoče pa tukaj cel forum ne želi postat svetovno znana hip hop plesalka, ampak punce samo izražajo svoje mnenje
men nika fuuuul hudo pleše, obvlada vse vrste plesa in je res ful pridna + talentirana. bolj kot ona mi je pa antipatična njena mama tko da ni nič čudnega da se obnaša tako kot se.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
red*cherry - Kofetarica
rinca napisal/-a:lej, mogoče pa tukaj cel forum ne želi postat svetovno znana hip hop plesalka, ampak punce samo izražajo svoje mnenje
Ja joj no, tkole ti pa tud ni treba zavijat z očmi. Pa moj komentar je bolj letel na Sessin post, k je rekla da je prelepa za hip hop plesalko. K se zapič v eno stvar, ki sploh ni tko kot zgleda ta njen post, je lepo razložila da pač ena blond plesalka ne more plesat zravn britney, ker bi izstopala. Pa tud, ni neka lepotica, ampak luštna pa je...no vsaj zame.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
^^veš, sej to drugač nisem jst, ampak SMEŠKO, ok?
ene 2x si že omenjala foušijo, pa sem mogla pokomentirat ker se mi to zdi res beden argument. če nekomu ena punca ni simpatična, to še ne pomeni da gre za ljubosumje.
ene 2x si že omenjala foušijo, pa sem mogla pokomentirat ker se mi to zdi res beden argument. če nekomu ena punca ni simpatična, to še ne pomeni da gre za ljubosumje.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
rinca napisal/-a:^^veš, sej to drugač nisem jst, ampak SMEŠKO, ok?
podpis. ene pač ne morejo sprejet, da imamo ljudje različen okus.
-
red*cherry - Kofetarica
Sessa napisal/-a:podpis. ene pač ne morejo sprejet, da imamo ljudje različen okus.
Ja, ful se zdej ukvarjam s tem!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov