Niet
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Ok če bom pri kaki punci videl kašno lužico po tleh bom vedu, da je s foruma .
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
največja lužica bo pr men... če kje v prvi vrdsti opaziš zmešano skravžlano rdečelasko ki ko nora skače in se dere besedila vseh komadov pol veš da si najdo mene... pocuki za rokav....
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
Sicer se od BRUCA 06, ko mi je Turbo Marjetka vrgla promocijski cd direkt v glavo izogibam prvih vrst, ampak zmenjeno, bom pocukal za rokav
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
the big red machine napisal/-a:Sicer se od BRUCA 06, ko mi je Turbo Marjetka vrgla promocijski cd direkt v glavo:
bogiiii
Jemina, pomoje bi se ustrašu.
Men je mal glupo, k je več hal, in pol obstaja šansa, da se bom nahajala v drugi hali, pršla pol v njihovo, kao, vaaa, zdej bojo pa Nieti, in ugotovla, da so ubistvu lih šli z odra. As usual.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Men se ne da na brucovanju gužvat čeprou bi sedl Elvise vidt po dougm cajtu in Niete ofc. Nieti bojo mel še neko turo po štajrskem in dolenskm koncu v prihodnjem, tko da jih grem raj takrt prečekirat k bo bl intimno vzdušje v kratkem majo pa koncert v Kranju-Izbruhu kokr vem.
-
miikena - Cosmofrik
Razn tega, da se je folk uiber preveč prerivu, je blo super! Hudi so bli Nieti.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
miikena - Cosmofrik
Valda, sem prou gledala na uro, kdaj bo 22:45, da pičim tja.
-
Jst se ne spomnem neč
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov