Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
^ se strinjam
Live blonde or die trying.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Men pa ona res ni lepa, pa nikol bla ni.. prov grozna mi je v faco. I hate to say it, ampak ko je bla čist na robu anoreksičnosti al česarkoli je v obraz še najboljš zgledala.. zdej, ko ma spet zdravo postavo mi pa spet ni (sej se grdo sliš in ne pravm da mora zdej stradat kdorkoli, sam k mi res ni lepa s temi čudnimi očmi)
-
irisina - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2006
- Kraj: =)
jaaa, res je kjuti s trebuščkom
samo ne vem, a se mi samo zdi, al se res ni kej preveč zredila (še)? ker včasih ko ni bla noseča, je bla bolj okrogla
upam, da je vsaj tolk pametna da vsaj tolk je, da ne bo kej otročku škodila
samo ne vem, a se mi samo zdi, al se res ni kej preveč zredila (še)? ker včasih ko ni bla noseča, je bla bolj okrogla
upam, da je vsaj tolk pametna da vsaj tolk je, da ne bo kej otročku škodila
-
mulatto_f - Debatorica
- Na forumu od: 8. 3. 2007
urszika napisal/-a:Men pa ona res ni lepa, pa nikol bla ni.. prov grozna mi je v faco. I hate to say it, ampak ko je bla čist na robu anoreksičnosti al česarkoli je v obraz še najboljš zgledala.. zdej, ko ma spet zdravo postavo mi pa spet ni (sej se grdo sliš in ne pravm da mora zdej stradat kdorkoli, sam k mi res ni lepa s temi čudnimi očmi)
men je ona tud ful nesimpatična
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Od kje pa to, da se otroka ne veseli? Ker nima majčke I love my baby?
Ker se ne smeje na vsaki sliki, ki jo paparaci nrdijo (jst se tudi ne bi smejala, če ne bi mogla nikamor brez, da me slikajo)?
Da vam ni lepa-ok, da vam ni simpatična-ok. Take besede se mi pa zdijo ena velika neumnost.
Ker se ne smeje na vsaki sliki, ki jo paparaci nrdijo (jst se tudi ne bi smejala, če ne bi mogla nikamor brez, da me slikajo)?
Da vam ni lepa-ok, da vam ni simpatična-ok. Take besede se mi pa zdijo ena velika neumnost.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Men je pa zdej ful simpaticna k ma trebuscek. Drugac mi je bla pa bolj simpaticna in polna zivljenja, ko je bla bolj okrgla, npr. v Uzivajmo zivljenje.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Za moje pojme je zelo lepa nosečka. Tiste slikce s plaže so krasne, naravne in lepe. In mislim, da jo bo ta nosečnost malo bolj postavila na realna tla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov