Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
O bog, pa sej jo je sama glava .
Men je grozliva na tej slikci, ne suha, ampak anoreksična. Mi grejo kr kocine pokonc k vidm use te kosti. Jadno dete, če ne bo začela normalno se prehranjevat.
Men je grozliva na tej slikci, ne suha, ampak anoreksična. Mi grejo kr kocine pokonc k vidm use te kosti. Jadno dete, če ne bo začela normalno se prehranjevat.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
big gigant head.
na tej sliki me pominja na tori spelling. tu bi bil zdaj smajli, ki kozla (če bi ga našla)
na tej sliki me pominja na tori spelling. tu bi bil zdaj smajli, ki kozla (če bi ga našla)
-
Geja. - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2007
to je drugač že tko sooo last summer, ampak nima veze**majcy** napisal/-a:Danes sm prebrala da naj bi bla noseča s pevcem rock skupine Good Charlotte Joelom Maddneom. A ni on bil še predkratkim fant Hillary Duff?
drugač ma pa Nicole men čudovite dlani
-
Pina_colada - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
Ni mi všeč, pa ne vem zakaj. Na nekaterih slikcah izgleda simpatično, na nekaterih pa way too much podhranjena.
Live blonde or die trying.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Ta babura je res odurna, vsa presušena. Lepotni ideal današnjega časa pač. Sj une manekenke niso nič drugačne.
Drugače pa kar težko verjamem, da je res noseča. Ob taki postavi ženska niti nima potrebne količine maščobe v telesu, ki sproži menstruacijo (min. 20 %). Če pa je, ubogi otrok. Imeti anoreksično, zapito in zafiksano mater gotovo ni ravno waw.
Drugače pa kar težko verjamem, da je res noseča. Ob taki postavi ženska niti nima potrebne količine maščobe v telesu, ki sproži menstruacijo (min. 20 %). Če pa je, ubogi otrok. Imeti anoreksično, zapito in zafiksano mater gotovo ni ravno waw.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov