Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Kolk je mela Nicole prej kilogramov (pred shujšanjem) in kolk jih ma zdej???
Ona je mogla pa res velik shujšat da je zdej taka suhica.. pomoje usaj 20 kg a ne?
a ma katera ta podatek?
Ona je mogla pa res velik shujšat da je zdej taka suhica.. pomoje usaj 20 kg a ne?
a ma katera ta podatek?
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Eni govorijo da je noseča, drugi pa da hoče pozornost zdej ko je Paris v zaporu in Lindsay na odvajanju in bi rada mal bla v tračih.. rekl so tud, da je zaročena ko so vidl diamant na roki.. pa se je izkazal da ni.
Nekje sm sicer vidla slike ko ma mal trebuha, sam to je loh tud od hrane, sej revca ni navajena jest
Ma vsi so neki noseči.. Christina Aguilera je že tri mesece menda.
Nekje sm sicer vidla slike ko ma mal trebuha, sam to je loh tud od hrane, sej revca ni navajena jest
Ma vsi so neki noseči.. Christina Aguilera je že tri mesece menda.
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
||MuCkAa napisal/-a:Zdaj, ko je shujsala... je lepa, lepsa, najlepsa
Obozujem jo.
skoraj je umrla zaradi hujšanja in se mi definitivno ne zdi lepa. zaradi anoreksije, je večkrat ostala v bolnišnici na opazovanju in še sedaj je ne morejo ozdravit. boljše da bi ostala takšna, kot je bla. takrat je bla najlepša....
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Meni osebno je bila bolj všeč pred tem drastičnim hujšanjem... Pa že boljše, da je imela tistih 5 kilc preveč (čeprav meni se niti ni zdelo, da bi bila debela) kot pa, da je tako koščena.
Ja, dobro- že res, da je samo ene 157 cm (tak sem zadnjič prebrala), ampak vseeno se mi zdi, da je 38 ali 40 kg premalo...
Ja, dobro- že res, da je samo ene 157 cm (tak sem zadnjič prebrala), ampak vseeno se mi zdi, da je 38 ali 40 kg premalo...
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
L°AbeiLLe napisal/-a:Kao se govori, da naj bi bila noseča.
Ni noseča.
EDIT: Ali pač je?
You can only hear something so many times before you eventually start to believe it.
In Touch Weekly is confirming that Nicole Richie is sperminated.
Heaven help us all!
“Nicole didn’t want to tell anyone until she was past three months,” a pal explains. “She really kept the news from everyone.”
Friends of the former addict have been telling us for weeks that she is indeed pregnant, but we refused to believe it.
Part of us still can’t accept that this (travesty) is true.
We have another Britney on our hands! And Joel Madden is her Kfed.
The pair are reportedly getting married this summer, before the baby pops out.
That poor baby!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Je noseča in poročila se bo:
Nicole Richie is pregnant and getting married this summer, reports In Touch Weekly.
http://justjared.buzznet.com/2007/07/03/nicole-richie-pregnant-and-marriednicole-richie-pregnant-and-married/
Na slikcah je ful luštna.. zdej mi ma ful lepši obraz kot prej. Če bi dala pet kilc gor (no sej zdej jih UPAM bo) in nč v faco pridobila bi bla perfect.
Nicole Richie is pregnant and getting married this summer, reports In Touch Weekly.
http://justjared.buzznet.com/2007/07/03/nicole-richie-pregnant-and-marriednicole-richie-pregnant-and-married/
Na slikcah je ful luštna.. zdej mi ma ful lepši obraz kot prej. Če bi dala pet kilc gor (no sej zdej jih UPAM bo) in nč v faco pridobila bi bla perfect.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov