Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Sigurno, da v oddajah tud igrajo. Če ne se itak ne bi nič dogajal, pa tak ko si rekla, se vidi, da so reakcije nekaterih ljudi čist zaigrane.
Ampak vseeno, ko vidiš tam Nicole, njeno podobo in obnašanje.... Js je prav ne morm več Preveč gluposti in zoprnije za mene.
Ampak vseeno, ko vidiš tam Nicole, njeno podobo in obnašanje.... Js je prav ne morm več Preveč gluposti in zoprnije za mene.
...
-
hubabuba - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Obe, Paris in Nicole, sta pretirano razvajeni in neumni avši, ki pojma nimata o realnem lajfu. Ja, njima je vse simple in smešno in oh in sploh, jst pa upam samo, da se punce (pubertetnice) po celem svetu, ki spremljajo to oddajo, ne bodo spremenile v trop podivjanih avš. Ker potem pa človeštvu grozi izumrtje, vam rečem!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
MiLLy napisal/-a:Katastrofa. Mene bi blo sram tako budalščino po TV razkazovat. Že način, kak se smeji, je ogabno anojing, pol zadnjič ko se je neki napravljala, da se joče, so mi šle vse dlake pokonc, tolk je blo zoprno. Poleg vsega pa se še do drugih obnaša žaljivo.
.
ja sej...tocn take so slovenske deklice v resnicnostnih sovih..(pa sm se ze sprasvala od kje vzor)
drugac je pa men Nicole tut luskana, ce bi bla nonstop tiho pa prmir sedela al pa stala nekje ji cist nc ni za rect. postavco ma cist hudo, oblac se pa men tut uredu
Zivljenje je piskotek!
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^ na tej sliki ma res čisto 'normalno' postavo. mei je lušna, z dobro postavo, stilom. in kot je že ena pred mano povedala, če bi bila tiho in mirno sedela, bi bla super.
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
-
°tanchyka° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2006
kok je ona lušna postala res u simple life mi sploh ne deluje tko da če bi nevem ene 2dela gledala da bi mi v spominu ostala. ful se je spremenila ženska.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov