Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Pravi, da ni anoreksična.
ne vem ravno ali to drži. se pa mi smili. ti paparaci ji res ne dajo miru.
ne vem ravno ali to drži. se pa mi smili. ti paparaci ji res ne dajo miru.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
*slatka* - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: v pravljici*
Latte napisal/-a:A sm samo jst opazla, da je na tej naslovnici čist drugačna kot na isti sliki eno stran prej?
na tej drugi fotki je še bolj koščena kokr na prvi
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
-
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
A je res treba hujšat do takih skrajnosti? Res zgleda ogabno. Vidijo se ji vse kosti, še kopalke visijo z nje, obraz pa je itak tak ko od okostnjaka. Je to res zdravo stanje? Dvomim.
Zakaj je treba neki nakladat o tem, da hoče pridobit težo, ker itak ve, da je preveč suha in noče bit tak vzor najstnicam... Bla bla... Je pa z vsako sliko bolj izsušena.
Zakaj je treba neki nakladat o tem, da hoče pridobit težo, ker itak ve, da je preveč suha in noče bit tak vzor najstnicam... Bla bla... Je pa z vsako sliko bolj izsušena.
...
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Men je pa na tej sliki res huda. Stopala ma pa res velka, nevem kje sem brala, da ma 44 al neki blizu. Sam to pri taki celoti niti najmanj ne mori. Pač ena pomankljivost, ki je plastična kirurgija ne more odpraviti
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
Na teh slikah pa res ne zgleda zdrava
Jst mislim da je zmeri čutila ful pritiskov, ker je bla Paris zmeri ta suha ona pa tista bolj chubby in vrjetno si je zmeri želela shujšat, pa vsi so jo primerjali skos pa tko...neki stoji za tem hujšanjem in to sigurno ni samo želja po tem, da bi zgubila kak kilogram, ker jih je sigurno okoli 20
Mediji pa zmeraj drugače napišejo, nekje priznava da je presuha, nekje da si je všeč, nekje da noče biti vzor puncam...jada, jada, jada naj pustijo bogo žensko že pri miru.
Jst mislim da je zmeri čutila ful pritiskov, ker je bla Paris zmeri ta suha ona pa tista bolj chubby in vrjetno si je zmeri želela shujšat, pa vsi so jo primerjali skos pa tko...neki stoji za tem hujšanjem in to sigurno ni samo želja po tem, da bi zgubila kak kilogram, ker jih je sigurno okoli 20
Mediji pa zmeraj drugače napišejo, nekje priznava da je presuha, nekje da si je všeč, nekje da noče biti vzor puncam...jada, jada, jada naj pustijo bogo žensko že pri miru.
How blind can you get and still have eyes?
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Na vseh fotkah iz plaže se vidjo njena velika stopala.. Pa na teh fotkah mi zgleda stara 40 let.., kakšna čudna polt.., ne vem no, men res ni čist nč na njej všeč. Tista očala so za njen obraz čist prevelika.. To, da je tok suha, to me pa niti ne moti tolk.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov