Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Ja res jo treba pohvalt, ker je bla zmožna tolk shujšat, ker to res ni tko lahko.. ampak nikol mi ni blo čist jasno zakaj ˝zvezde˝ ne shujšajo do neke meje-pač suhosti če že hočjo bit suhi- ampak grejo v skrajnosti in potem anorexia in vse to..
pa saj oblačila veliko bolj stojijo na sexi postavci kot pa kosteh.. joj..
uglavnem ženska je carka- hudo se oblač, pa čist odfukana je pa use se upa.. sej prov da neki takih živi na svetu:) vsaj ni dolgčas;)
pa saj oblačila veliko bolj stojijo na sexi postavci kot pa kosteh.. joj..
uglavnem ženska je carka- hudo se oblač, pa čist odfukana je pa use se upa.. sej prov da neki takih živi na svetu:) vsaj ni dolgčas;)
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
v simple life se res smotano obnaša. pa tudi paris ne seže do kolen, kar se oblačenja tiče. ampak sedaj, ko je shujšala, pa mi super zgleda. lušna mi je bolj kot paris, dobro se obleči (pa če 1000 stilistov stoji za njo)... le na obnašanju bo mogla kaj spremeniti.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Jaz sm sam 2x gledala ta simple life, pa igrano al pa neigrano...tist je polom. rajs si glavo odgriznem kt da bi sama iz sebe tako debilko delala. Mi je pa ta Nicole vseen za kancek bl brihtna kt Paris, al pa je pac Paris una ki vodi v ves ta debilizem Nicole ji pa sledi.
Men se zdi bolano kako se obnasata do druzga folka, ki ni imel take (ne)srece in se rodil v druzino Hilton.
Men se zdi bolano kako se obnasata do druzga folka, ki ni imel take (ne)srece in se rodil v druzino Hilton.
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
We all know that Paris Hilton and Nicole Richie will be back for as camp counselors in the fifth season of the reality TV show The Simple Life.
But did you know that Nicole and Paris will be FAT CAMP COUNSELORS?
Or so it seems — check out the larger-than-life extras sitting around on the set of The Simple Life last Friday in L.A.
Tole bo še zanimivo
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
mislm, a Paris si ne more skrajšat trenirke?
drgač pa Nicole ful mi je luškana!
drgač pa Nicole ful mi je luškana!
-
Študentka. - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 2. 2007
Pomoje bo prov zakon tale 5. sezona.. dobr so se spomnle tole za tabor:)
Am.. trenirka- itq jo sm enkrat obleče u lajfu, tk da ni pene če jo raztga spodi
Am.. trenirka- itq jo sm enkrat obleče u lajfu, tk da ni pene če jo raztga spodi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov