Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
ženska je simpatična in res ma zdej ful dobro postavo.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Zadnjič spremenil Ljubljančanka, dne 05. Maj. 2017 0:06, skupaj popravljeno 1 krat.
-
FunnyBunny - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2007
- Kraj: Bunnyland
Ne štekam, kaj bi naj bilo lepega in fajnega na njej...Izgled in iq že ne moreta bit
Life is funny 4 a bunny!
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
mimi.k napisal/-a:Nicole Richie Licking Cocaine video
http://www.egotastic.com/video?yt=WIQhV ... ne%20video
Ja res...cel žur...
MiLLy - Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2005
Nikakor ne morm mim tega, da se ne bi spotaknila ob njeno obnašanje v seriji Simple life. Zadevo sm gledla ene 3x in vsakič pomislim sam eno: kak je pa ta ženska glupa!!! Katastrofa. Mene bi blo sram tako budalščino po TV razkazovat. Že način, kak se smeji, je ogabno anojing, pol zadnjič ko se je neki napravljala, da se joče, so mi šle vse dlake pokonc, tolk je blo zoprno. Poleg vsega pa se še do drugih obnaša žaljivo.
O oblačenju -milo rečeno- nima pojma. Še niti enkrat ni bla oblečena fajn, da o tistih štrenastih laseh ne govorim.
Skratka, pred Paris se lahk skrije v prvi grm. Se čudim, kak je ni sram, da se taka pojavlja ob Paris, ki zgleda super, tud takoj ko vstane in je sexy tud v trenirki.
Zdej, ko je Nicole izgubila polovico svoje teže, šla k desetim frizerjem, si poiskala taboljš modne stiliste, si prilepla par tatujev, je pa čez noč postala modna ikona. Pa ja
Aja, pa preden sem pogledla te oddaje, se mi je zdela Nicole čist kul.
O oblačenju -milo rečeno- nima pojma. Še niti enkrat ni bla oblečena fajn, da o tistih štrenastih laseh ne govorim.
Skratka, pred Paris se lahk skrije v prvi grm. Se čudim, kak je ni sram, da se taka pojavlja ob Paris, ki zgleda super, tud takoj ko vstane in je sexy tud v trenirki.
Zdej, ko je Nicole izgubila polovico svoje teže, šla k desetim frizerjem, si poiskala taboljš modne stiliste, si prilepla par tatujev, je pa čez noč postala modna ikona. Pa ja
Aja, pa preden sem pogledla te oddaje, se mi je zdela Nicole čist kul.
...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]