Nicole Richie
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Latte - Debatorica
- Na forumu od: 29. 11. 2005
- Kraj: New York
jemina napisal/-a:Latte napisal/-a:Da ma 44 nogo? O pa jade ja, no no dej velika je 1,50m nogo bo mela pa mal mn da ne 60, Aj dont tink sou
Ja nevem. To sem nek prebrala, sam kolk je pa res je pa vprašanje
Jaja sej verjamem da si, pravm samo da so te mediji čist zmešani
How blind can you get and still have eyes?
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Joj sm tm ko je pa v tistem enodelnem kompletku (hlačke + top) je pa sploh grozna...čevlji zgledajo 1x težji in večji kot cela ona...pa tok suhe noge ma, da zgleda kot da se bo glihkar prelomila...
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men ni jasn, kako se vam lahko enim zdi, da ni presuha
No sj vsak si po svoje razlaga, kaj je lepo, sam men se zdi ženska ne sam suha, ampak shirana! In to nej bi lepo zgledal...men je prov grozn. Daleč od lepga telesa. Ker je vsa postarana, vse kosti je ven štrlijo...več k očitn, da ma anoreksijo, bulimijo al pa kr oboje. In pol ni presuha
No sj vsak si po svoje razlaga, kaj je lepo, sam men se zdi ženska ne sam suha, ampak shirana! In to nej bi lepo zgledal...men je prov grozn. Daleč od lepga telesa. Ker je vsa postarana, vse kosti je ven štrlijo...več k očitn, da ma anoreksijo, bulimijo al pa kr oboje. In pol ni presuha
-
Latte - Debatorica
Jst res ne vem kaj je tuki težko za razumet, nima lepega telesa ker je presuha, sm že petkrat rekla, če bi mela kašno kilco več bi imela zame lepo postavo, pač so mi bolj všeč suhe ženske. Da pa na teh slikah ni lepa v obraz je pa nedvomno res in ne paše ji tako shirano telo, ji pa paše tale bolj suha podoba kot tista prej, ko je bila bolj močna.
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
jst res ne vem, kaj vse babe tok mot, če so ženske suhe??? pač lubica je suha, rada se razkazuje, so what? ... je pač take sorte ženska ... ne vem, zakaj suha ženska ne bi mogla bit zdrava? pa vsaka ma takoj anoreksijo/bulimijo ... jst sm zelo suha, pa sm zelo zdrava ... ok, mau me utrip jeb*, pa ne zarad teže, ampak ker sm zaključila električni tok ... mislm raj gledam njo, k pa uno dronfuljo iz AH ... mislm
men je čist kul ... in ona in Paris .. pač mata pouno rit in jima v lajfu res ni treba nič delat ... jst ga bi tut žurala 24/7, pa sam cunjice kupovala, če bi bli moji pouni keša, pa bi živeli v LA-ju ...
pa tut če ma nogo 43! pa kaj ... jst jo mam 41 ... a sm zato kej manj ženska? a morjo met vse ženske mere 160/60/37 (višina/teža/cifra noge)?
pa ženska se mi noro oblač ... res ma super stajling ... sam kopalke bi blo treba zamenjat, ker zgleda k bi mela pleničke oz neprijeten dodatek tam sdoli ... drgač sm jst najdla same hude slike, ker se mi pr takih ženskah, ki jih sam pluvate ne da iskat pomankljivosti, ampak samo pozitivo
Zadnjič spremenil bejbika, dne 18. Avg. 2006 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Kva je z vam no, jst nism nikol rekla, da me motjo suhe ženske...halo?! Zakaj bi me pa?! Za to pa res nimam razloga, mene noben ne mot, tud bol obilni ljudje me ne motjo!
Sam tole mi je pa že mal bolno vse skp ratal, k ženska ni več zdrava, to za moje pojme ni več zdrav telo, in pol mi ni jasn k kera ( ne vse )napiše, da sploh ni presuha. To sm jst hotla povedat.
Npr. za Mirno Reynolds pa berem pol, da je pujsika in bajsa in ne vem kva še vse...ona je pa najbolj grozna, k ma pač mau preveč kil. Al pa Beyonce npr., sj skor vsaka napiše, da se ji zdi predebela.
To mene mau skrbi, k se je začel častit anoreksične ženske, mal bolj obilne se pa skritizira do konca. Kam to pele me zanima? Pa to ne leti zdj na nobeno, ampak pišem na splošno.
Drgač pa brez skrbi, kt sm že rekla, nimam nč prot suhim ženskam, dokler je še zdrava. Pa tud ne mislm za vsako suho, da ma anoreksijo!
Ne določat neki.
Pa btw. na unih slikcah gor mi je čist kul, sam une iz plaže pa obup!
Sam tole mi je pa že mal bolno vse skp ratal, k ženska ni več zdrava, to za moje pojme ni več zdrav telo, in pol mi ni jasn k kera ( ne vse )napiše, da sploh ni presuha. To sm jst hotla povedat.
Npr. za Mirno Reynolds pa berem pol, da je pujsika in bajsa in ne vem kva še vse...ona je pa najbolj grozna, k ma pač mau preveč kil. Al pa Beyonce npr., sj skor vsaka napiše, da se ji zdi predebela.
To mene mau skrbi, k se je začel častit anoreksične ženske, mal bolj obilne se pa skritizira do konca. Kam to pele me zanima? Pa to ne leti zdj na nobeno, ampak pišem na splošno.
Drgač pa brez skrbi, kt sm že rekla, nimam nč prot suhim ženskam, dokler je še zdrava. Pa tud ne mislm za vsako suho, da ma anoreksijo!
Ne določat neki.
Pa btw. na unih slikcah gor mi je čist kul, sam une iz plaže pa obup!
-
Latte - Debatorica
Men npr. je Beyonce ful všeč, pa če mam še tok rada bolj suhcane punce, vse je odvisno kako znaš svojo postavo nosit. Se pa strinjam z Yazmeen, da gredo standardi o lepem telesu mal v skrajnost.
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
waaw lušna tale Nicole...
pa lepe slikce bejbika...
pa lepe slikce bejbika...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]