Nemška glasba
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Joj, kak sm lahk pozabla na meni najljubši dve nemški pesmi - Die Eine in Die Eine 2005 od Die Firma. V bistvu se gre za dve isti pesmi, prvo je pevec te skupine napisal mislim da leta '96 za svojo punco, drugo pa 2005 (pravzaprav jo je sam mal priredil - besedilo je mal drugačno), po 9-ih letih njune zveze. Res sta lepi pesmici.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Rammstein über alles
Pa Oomph! so mi tud vredu...
...sramota za nemško glasbo so pa Tokio Hotel
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
*belina* - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
*tenisačica* napisal/-a:Rammstein über alles
Čudno, da nekdo ki velja za "sramoto" proda veliko več albumov (tako doma kot internacionalno) kot Rammsteini in pa Oomph skupaj! In čudno, da nekdo ki si dela "sramoto" napolni areno z 18.000 folka, o čem lahko Rammsteini in Oomph samo sanjajo!
Ne me narobe razumet, poslušam tudi Rammsteine (so mi že dlje časa zakon) ampak reči, da Tokio hotel delajo sramoto nemčiji, pa je patetično do konca in samo dokazuje, da o njihovi glasbi nimaš kaj dosti pojma.
Celo nemški kritiki so izjavili, da v Nemčiji še ni bilo banda, ki bi tako močno populariziral kot oni... Da ne govorim o tem, da so v Bildzeitungu (nemški časopis) objavili članek, kjer navajajo, da so Tokio hotel v tujini množično spodbudili zanimanje najstnikov za nemški jezik!
Toliko o tem kdo kje dela sramoto
-
Nincha II - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
Vessy napisal/-a:in zakaj polnijo dvorane? ker majo na tisoče mladih fanic. ne rečem, da je njihova glasba zanič ali pa kaj takega, ampak definitivno niso uspešni zaradi glasbe.
To je pa res izjava stoletja!!! Zaradi česa pa so potem uspešni??? Oni so glasbeniki in če so uspešni, so lahko samo zaradi glasbe. Zakaj se nek fan sploh odloči kupiti album od neke skupine - ja verjetno zato, ker mu je glasba všeč, ane. Tisti "krog" fanov ki pa kupi album zaradi nečesa drugega kot glasbe, pa je itak v manjšini in od takih glasbena skupina ne more obstati.
Sej vem kaj hočeš rečt... kao mlade fanice ki nimajo pojma... pa to... Ampak, kot sem že rekla, glasbena skupina, ki je odvisna od nekih "avšastih" fanic ki nimajo pojma, ne zdrži dolgo! Tokio hotel pa so že skoraj 3 leta na glasbeni sceni in glede na to, da se jim uspeh in popularnost iz dneva v dan veča, se mi zdi, da bodo še zelo dolgo ostali na glasbeni sceni.
In to, da imajo samo mlade fanice ni res! Jst jih poznam ogromno ki so okoli 20 let ali celo več, pa jih poslušajo. Jst tud ne spadam v njihovo generacijo... sem par let starejša... ampak mi majo vseeno zelo dobre komade in rada poslušam njihovo glasbo, ki je za razliko od nekaterih ostalih, tudi kvalitetna.
- Vessy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Kraj: Maribor
ne moreš zanikat, da je večina njihov fanic najstnic, ki so OMG Bill. in, ko spremljaš nemški tv vidiš, da se večina dela sam norca iz njih in ne kaj druga. ne rečem, da je njihova glasba zanič, ampak popularni niso ratali zaradi dobre glasbe, temveč zaradi imidža. je dosti drugih bandov, ki majo glih tak dobro glasbo, ampak pač niso s takim bumom ven prišli in niso tak znani. meli so dosti sreče in pač fenomen hitre popularnosti. verjamem, da jih tudi starejši poslušajo, sam tistih je med onimi fanicami res malo.
-
*Lil`Kitty* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 7. 2007
Falco, Nena, Xavier Naidoo, včasih so mi bili dobri tudi Rammstein, pa še eden pevec je, pa se ne spomnim njegovega imena... Eno pesem v glavnem poje, ki gre o Lini.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov