Neisha
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Men je pa Neisha zdej k mam njen cd (zasluga gre sookie), full full všeč.
Tole bo sicer mal OT, ampak vas morm skurcat!! Kko lhka ena "odrasla" ženska komentira neko drugo žensko, da je pujsasta, taka kt pujs...? Razumem besedo antipatična, ampak pujsasta mi pa ne potegne. In pol iste punce v drugih temah nabijate, da je vsaka ženska po svoje lepa... Aja? Z izjmo ta pujsastih?!... dejte no, mal olike, navsezadnje ste ženske.
Sorry za ot, ampak se res nism mogla zadržat.
Tole bo sicer mal OT, ampak vas morm skurcat!! Kko lhka ena "odrasla" ženska komentira neko drugo žensko, da je pujsasta, taka kt pujs...? Razumem besedo antipatična, ampak pujsasta mi pa ne potegne. In pol iste punce v drugih temah nabijate, da je vsaka ženska po svoje lepa... Aja? Z izjmo ta pujsastih?!... dejte no, mal olike, navsezadnje ste ženske.
Sorry za ot, ampak se res nism mogla zadržat.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
pa to sploh ni bilo tako hudo mišljeno....ni ona meni grda...po svoje je simpatična....ampak me s tem njenim noskom na miss piggy spominja...pa to ni žalitev....noben je ni žalil....to pa da je malo over weight pa jaz sploh nisem opazila, če sem čist iskrena...in ni bilo to s tem mišljeno...joooj..kak ste ene občutljive....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
- Kraj: Ljubljana
Sej jim niti ni za zamert takim puncam,same s sabo so nezadovoljne,potem pa druge s pujsi in podobnim opisujejo.Vsaj ne znam si razlagat zakaj bi bi drugače kdo tako podel,da reče kaj takega.
Verjetno si vsaka želi,da bi tudi njim nazaj kdo kaj takega pripisal,a ne?!
Drugače pa je Neisha grozno simpatična,energična punca (je bla enkrat gost na radiu),z dobrim glasom in dobro musko.
Verjetno si vsaka želi,da bi tudi njim nazaj kdo kaj takega pripisal,a ne?!
Drugače pa je Neisha grozno simpatična,energična punca (je bla enkrat gost na radiu),z dobrim glasom in dobro musko.
-
Ljubljančanka - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 12. 2004
Ah,kr nej to pišejo,sam prepričale me pa lih ne bojo.
Poglej če ma kakšno svojo stran Neisha,mogoče tam kaj piše.
Poglej če ma kakšno svojo stran Neisha,mogoče tam kaj piše.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Tyra napisal/-a:Zdaj bos dobila odzive, da so zadovoljne same s sabo in da je to njihovo mnenje pač.
Da ne bom OT, me zanima če kera ve, če bo imela v bližji prihodnosti kakšen koncert? Pa kje?
V Celju, v Localu bo nekje v sredini februarja.
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
girlie - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 9. 2005
tjaskaaa napisal/-a:men je ql..edin kar me mot je to da dela ful čudne face k poje..ful se pači
Mem gre tud to pačenje na živce Ne vem, očitno izraža svoja čustva s petjem in to spada zraven, ampak js tega prou ne morem gledat, tok mi gre na živce Mi je pa ful lepa pesmica Čarobni potep
Let the good times roll.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Mimi_M napisal/-a:Hm..zanimivo. Glede na to, da je v prvi vrsti PEVKA, se večinoma opredeljujete(-mo) glede njene zunanjosti..
Jst nisem ocenjevala njene zunanjosti! Njena muska mi je tooook zoprna, da morm vedno preklopt če jo kje slišm.
This too shall pass.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov