Neisha
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jah ok no, sej vsak ma svoj okus... men pač une tulibabe ala ylenia, maja slatnšek, darja švajger, monika pučelj ipd. ne sedejo niti pod razno... nism rekla da majo slab glas, ampak men enostavno niso všeč... vse eninisti šmorn
The secret of success is consistency of purpose.
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
uh men tok ni všeč, tok mi je antipatična... nevem, sej bo itak kmau izginla.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- marakeech
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2006
- Kraj: Kranj
Men je pa vsec Malo tu malo tam. Neisha ima men ful dobr glas pa nekaj nadarjenosti za razliko od drugih samooklicanih pevk k so zmagale na lepotnih tekmovanjih pol pa nimajo kj za delat so pa kr pevke. Doh. Neisha ma vsaj neki talenta. Ja njen izgled pa tud men ni vsec ceprov nebi rekla da me spominja na pujsa
Pa kok ste stari...

-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
meni sicer na videz ni pretirano všeč, mi je bolj antipatična kot ne, me je pa firbec matral kako zveni ta opevani album leta in sem si ga zvlekla dol z neta in sem bila prov pozitivno presenečena in zdaj že 2 dni samo to poslušam po cel dan...najbolj mi je pa všeč pesem Čarobni potep-me prov v dobro voljo spravi 

It looks like we could have made it baby...me and you!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Ne moremo primerjat Neishe in recimo Nuše Derenda, Monike Pučelj, Ylenie Zobec... kar je vsaj meni pri Neishi največ vredno, je to, da poje SVOJO glasbo. Da je skladateljica, piše tekste in tudi izvaja.
Zgoraj navedene so seveda že dolgo na sceni in imajo dobre glasove (no, Ylenia meni osebno ne), pojejo pa komade, ki jim jih napišejo drugi.
Zgoraj navedene so seveda že dolgo na sceni in imajo dobre glasove (no, Ylenia meni osebno ne), pojejo pa komade, ki jim jih napišejo drugi.
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
ne morem rečt da mi ma fajn muzko,k do zdaj sem slišala sam dva komada- planet za zadet in Malo tu malo tam. ta dva komada sta mi sicer ful všeč,sam kake ma pa ostale pesmi pa res ne vem. vokal ima itak zakon. na pogled pa,no,obična.
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
men je pa ta ženska tok vredu...njeni komadi so tok zakon .............. 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov