Neisha
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Joj ste smešne z izjavami, da je podobna pujsu. Ne bi najprej pogledale njeno glasbo, potem pa govorile o njenem izgledu.
Men je ona prov všeč. Ful ma dobra komada, in hvala bogu izstopa od naših povprečnih glasbenikov. Končno je nekdo prinesel svežino v naš glasbeni svet, in hvala bogu to ni spet kakšen turbo folk, pop skupina, ali pevec/pevka z dobrim izgledom a slabim glasom.
Go Neisha!
Men je ona prov všeč. Ful ma dobra komada, in hvala bogu izstopa od naših povprečnih glasbenikov. Končno je nekdo prinesel svežino v naš glasbeni svet, in hvala bogu to ni spet kakšen turbo folk, pop skupina, ali pevec/pevka z dobrim izgledom a slabim glasom.
Go Neisha!
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
meni pač ne zgleda dobro...kaj zdaj...vsak pač izrazi svoje mnenje...ni mi simpatična in konec...in me dejansko spominja na pujsa...sorry...pa ne zaradi oblin...zato pa jo raje poslušam kot gledam...pevske kvalitete ima...hvala bogu...drugih pa žal ne...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
astra_mb napisal/-a:meni pač ne zgleda dobro...kaj zdaj...vsak pač izrazi svoje mnenje...ni mi simpatična in konec...in me dejansko spominja na pujsa...sorry...pa ne zaradi oblin...zato pa jo raje poslušam kot gledam...pevske kvalitete ima...hvala bogu...drugih pa žal ne...
mhm se podpišem...pač me spominja pa pujsa Kar se tiče pa pevskih kvalitet, jih ima, ampak men pač ni všeč njen stil glasbe
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Mimi_M napisal/-a:Kdo ve, na katero žival pa ve koga spominjate, kaj?
na ovco... pa ne zarad obraza ampak las....
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Heh, men je pr ženski, ki ma tok dobr glas čist vseen kako zgleda. Glavn da je muska huda in da zna pet, kar Neisha zna.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
men se zdi Neisha tud ful ok... ma ful dobr glas in nasploh dost odstopa od vseh teh slovenskih samozvanih ženskih pevskih talentov (no mogoče edin Nuša Derenda ji še konkurira)... sploh ta Malo to malo tam mi je fenomenalna... že dolg cajta mi nobena slovenska pesm ni bla tok všeč kt ta...
pa še to... ne vem zakva bi mogla bit vsaka pevka en zobotrebec, k bi mu mogl pol umetnih jošk in riti vn štrlet zato da bi jo folk poslušu ...
pa še to... ne vem zakva bi mogla bit vsaka pevka en zobotrebec, k bi mu mogl pol umetnih jošk in riti vn štrlet zato da bi jo folk poslušu ...
The secret of success is consistency of purpose.
-
micamaca napisal/-a:men se zdi Neisha tud ful ok... ma ful dobr glas in nasploh dost odstopa od vseh teh slovenskih samozvanih ženskih pevskih talentov (no mogoče edin Nuša Derenda ji še konkurira)... sploh ta Malo to malo tam mi je fenomenalna... že dolg cajta mi nobena slovenska pesm ni bla tok všeč kt ta...
oprosti..ampak s tem pa se vsem ne strinjam...nušo derendo, ki je skorda veteranka pa z njo ne moremo primerjat...bit na sceni 20 let...ali pa nekaj mesecev...je pa velika razlika...saj je asica...ima glas...ampak je še ogromno punc, ki so zelo talentirane in imajo pevske kvalitete...ylenia zlobec ima tud zelo kvaliteten glas....pa monika pučelj...in še in še bi lahko naštevali...bi jih ogromno našli, ki so vredne pohvale...pa jih pač niso ta glavni zagrabli pa čez noč gor spravli...
Prvi neprebran prispevek • 123 prispevkov
• Stran 3 od 9
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov