Neisha
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
meni pa njena glasba ni nič posebnega, mi je pa ful všeč, da je uspel nekdo z svojo avtorsko glasbo. pa čeprav je malo bolj okrogla se mi zdi da zelo dobro izgleda. čeprav ne kaže 90% svojih jošk.
antipatična mi je pa do konca
antipatična mi je pa do konca
- s.j.parker
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2006
No ja, sem bla pozitivno presenečena ko sem jo prvič slišala.
Pa zdi se mi dobr da je uspela z glasbo in ne z videzom.
Sam njeni tv nastopi, ko govori in nekaj razlaga pa ........te zadeve bo še mogla mal spilit
Pa zdi se mi dobr da je uspela z glasbo in ne z videzom.
Sam njeni tv nastopi, ko govori in nekaj razlaga pa ........te zadeve bo še mogla mal spilit
-
nutella - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Trbovlje
Vse, k vam je Neisha všeč, lahko glasujete zanjo na:
http://ema.mtvadria.com/site.jhtml
Jst sm že 100krat...
http://ema.mtvadria.com/site.jhtml
Jst sm že 100krat...
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
-
orion lady - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2005
Njena muzka mi je ok, za moj okus se sicer res mal preveč pojavlja po raznih medijih. Glasovala pa žal ne bom zanjo sem že za druge.
Kar se Neishe same tiče mi je pa totalno antipatična.
Kar se Neishe same tiče mi je pa totalno antipatična.
...Naj bo vsak do sebe plemenit
Čist in brez okov...
Čist in brez okov...
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
Jaz osebno jo ne prav rada poslušam...ni niso všeč njene pesmi pa tud stil ne...no mogoče bi lahk rekla da je mi je mal antipatična... je pa tud res da se mi zdi tako kot orion lady da se malo preveč pojavlja po raznih medijah...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
vem da je tema stara že 2 leti! sam pač komentar ni odveč! men je neisha postala super v zadnih treh tednih! nonstop jo poslušam. in komaj čakam da bo mela kje v bližini mbja oz. v mbju koncert, da grem!
dober mi je komad: ogenj pod nogami! pa besedila so ful svetovna!
dober mi je komad: ogenj pod nogami! pa besedila so ful svetovna!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Prvi plošček mi je bil všeč, sem ga kupila in kar dosti preposlušala, kar sem slišala teh novejših komadov, se mi pa zdijo preveč po istem kopitu ... v glavnem; sem se malo naveličala.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Govorne vložke al pa intervjuje ma take, da hitr dobiš občutek vzvišenosti. Ne vem no, ni mi nekak všeč, če slišim njeno muziko na radiju, hitr prestavim, nekak mi ne paše.
Ko boš prišla na Bled, boš moja punčka spet. Za naju ves bo svet kot češnjev cvet.
-
Seelinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: Rogaška Slatina
micamaca napisal/-a:jah ok no, sej vsak ma svoj okus... men pač une tulibabe ala ylenia, maja slatnšek, darja švajger, monika pučelj ipd. ne sedejo niti pod razno... nism rekla da majo slab glas, ampak men enostavno niso všeč... vse eninisti šmorn
Daj, ne komentiraj, če ne veš kaj govoriš. Maja Slatinšek ni nobena tulibaba - če pa tak misliš, maš pa zelo nizko znanje o glasbi. Trenutno študira v Angliji in verjemi, na njihove glasbene akademije brez znanja in kvalitete ne prideš.....tako da ne govorit nekaj, o čemer dejansko nimš pojma, sam ti je fajn se bunit, ker ti ženska ni kul.
-
Seelinchy - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: Rogaška Slatina
micamaca napisal/-a:jah ok no, sej vsak ma svoj okus... men pač une tulibabe ala ylenia, maja slatnšek, darja švajger, monika pučelj ipd. ne sedejo niti pod razno... nism rekla da majo slab glas, ampak men enostavno niso všeč... vse eninisti šmorn
Daj, ne komentiraj, če ne veš kaj govoriš. Maja Slatinšek ni nobena tulibaba - če pa tak misliš, maš pa zelo nizko znanje o glasbi. Trenutno študira v Angliji in verjemi, na njihove glasbene akademije brez znanja in kvalitete ne prideš.....tako da ne govorit nekaj, o čemer dejansko nimš pojma, sam ti je fajn se bunit, ker ti ženska ni kul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]