Neisha
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
SIEENA napisal/-a:Mimi_M napisal/-a:Hm..zanimivo. Glede na to, da je v prvi vrsti PEVKA, se večinoma opredeljujete(-mo) glede njene zunanjosti..
Jst nisem ocenjevala njene zunanjosti! Njena muska mi je tooook zoprna, da morm vedno preklopt če jo kje slišm.
sieenca...ne se sekirat...me smo iatk nezadovoljne same s seboj...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
Sugar&Spice - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Okolica Domžal
Ko sem jaz prvič videla Neisho sem si samo rekla hvala bogu, končno ena, ki ni uspela zgolj zaradi vizeza, kar v tem svetu, kjer nam mediji filajo glave samo s popolnimi postavami in lepimi obrazi, prav paše. Morda je še rešitev za nas.
Po mojem mnenju ji v sloveniji sploh ni primerjave! Ker tele Nuše pa Natalije in podobno za moje pojme sploh ne vejo kaj je glasba.
Po mojem mnenju ji v sloveniji sploh ni primerjave! Ker tele Nuše pa Natalije in podobno za moje pojme sploh ne vejo kaj je glasba.
-
SETA II - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Cela plata mi je fajn, in "cela" Neisha mi je fajn. Okej, to, kaka je osebno, če je zoprna al ne in kak je njen stil za oblačenje me sploh ne gane, ker itak cela ženska glasbena scena gleda sam na to, kako so fit pa lepe pa fajn trendy oblečene, pet pa itak ne zna skor nobena, Tko da mi je fajn da Neisha obvlada vse kar je treba od glasbe, pa magar če ma vsakič neki mal čudnga oblečen, respect zato, ker je Umetnica z velkim "u"
- nogica
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 9. 2004
Men je pa FUL všeč njena bekvokalistka, k ji je tut ime Neža. Klik.
Sm jo pred kratkim spoznala in je res simpatična, pridna, luštna ... Skratka vse da best!!
Sm jo pred kratkim spoznala in je res simpatična, pridna, luštna ... Skratka vse da best!!
you've gotta try a little bit harder.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
that simpy wasn't good enough.
to make us proud.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
nogica napisal/-a:Men je pa FUL všeč njena bekvokalistka, k ji je tut ime Neža. Klik.
Ja, men je ful padla v oči lih na nastopu v oddaji prejšnji teden.
Baje je imela že samostojni nastop pri Hribarju, pa sm ga žal zamudil.
Huda je.
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Se kr strinjam s Hrčkom
Men je fajn, kul je, da za spremembo nekdo svojo glasbo prodaja in ne izgleda, gibalnih sposobnosti in tko.
Tale backvokalistka je pa tut men že v oči padla, simpatična punca.
Men je fajn, kul je, da za spremembo nekdo svojo glasbo prodaja in ne izgleda, gibalnih sposobnosti in tko.
Tale backvokalistka je pa tut men že v oči padla, simpatična punca.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
tale bekvokalistka je od mojga sošolca sestrična... zato js zmer ko vidm neisho kje skoz gledam kje je ta neža. je bla letos na bitki talentov samo ni nekam blazno daleč pršla nažalost. se mi zdi, da jo tko k je na tvju ful kamermani dost snemajo luškana pač. men pa fuul hudo čupo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]