Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
FreakChiq, ta tip je . In kako samozavestno igra v True Blood , sem gledala zanč en njegov intervju na youtubu in je bil simpatičen za dol padt..
Julia Stiles
Julia Stiles
A goal without a plan is just a wish.
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
@Ajča
Veš kaj še je ql pri Ericu (oz. Alexu)... Proti njem vsi zgledajo pravi midgeti. Še posebej Bill hehe. Vedno, ko mata ta dva kake scene skupaj, sem jaz like: "Wait, who is Bill again?!" Če bi blo po moje bi tak 3/4 časa v True Blood Ericu namenla.
^Hahaha omg how cute is he??!
Thanks za link! Še nisem vidla tega intervjuja.
Veš kaj še je ql pri Ericu (oz. Alexu)... Proti njem vsi zgledajo pravi midgeti. Še posebej Bill hehe. Vedno, ko mata ta dva kake scene skupaj, sem jaz like: "Wait, who is Bill again?!" Če bi blo po moje bi tak 3/4 časa v True Blood Ericu namenla.
I'm Scandinavian Goddammit.
We love to be naked.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
FreakChiq napisal/-a:@Ajča
Veš kaj še je ql pri Ericu (oz. Alexu)... Proti njem vsi zgledajo pravi midgeti. Še posebej Bill hehe. Vedno, ko mata ta dva kake scene skupaj, sem jaz like: "Wait, who is Bill again?!" Če bi blo po moje bi tak 3/4 časa v True Blood Ericu namenla.I'm Scandinavian Goddammit.
We love to be naked.
Ja, tale je res seksi. Že v knjigi (trenutno sem 4 prebrala, jutri dobim še ostale ), mi je veliko bolj posrečen kot Bill. A knjige sta tudi prebrale al samo gledata nanizanko?
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
lorelaj napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:@Ajča
Veš kaj še je ql pri Ericu (oz. Alexu)... Proti njem vsi zgledajo pravi midgeti. Še posebej Bill hehe. Vedno, ko mata ta dva kake scene skupaj, sem jaz like: "Wait, who is Bill again?!" Če bi blo po moje bi tak 3/4 časa v True Blood Ericu namenla.I'm Scandinavian Goddammit.
We love to be naked.
Ja, tale je res seksi. Že v knjigi (trenutno sem 4 prebrala, jutri dobim še ostale ), mi je veliko bolj posrečen kot Bill. A knjige sta tudi prebrale al samo gledata nanizanko?
Jaz za 1x samo gledam True Blood.
Se da sploh pri nam dobit knjige? V ang.?
Sem pa zasledila, da se baje Alan Ball nea glih ful drži knjig. Saj po eni strani je tak ql to, samo po drugi pa mi ni všeč, da Erica dela bolj evil, kot dejansko je. No vsaj jaz sem dobila info, da bi naj blo tak. Baje da je že v prvi sezoni spremenil to, da je namesto Erica Bill ubil Longshadowa. Ali pa zdaj to z Loreno.
Pa mislim, da boma "kregane" ker v offtopic hodima hehe
Se bi dodala kako sliko hot zvezdnika/ce, pa mi trenutno noben ne pade na pamet, ki ga že ne bi zasledila tu heheh...
- ena_tam_kar
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2009
- Kraj: okolica Maribora
enrique iglesias:
william levy:
william levy:
Živi in pusti drugim, da živijo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov