Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 03. Nov. 2005 16:07

jessica alba je tud dobra!
SlikaSlika
SlikaSlika

popravljeno ... izbis naslednjič :P .. bejbika
Uporabniški avatar
Dreyč
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Dreyč » 07. Nov. 2005 4:07

Bageera napisal/-a:vtisti telenoveli k se ji reče neki v stilu: entre viento et mare al neki tazga, so mi pa tipi ful hudi!!! :D

pa še za skor vse ostale tvoje komentarje :)

Hmmmm, ne da sem kakšen moški nunek al pa kej podobnega sam moj mneje o hvaljenju drugih jzt gledam televizijo pa vse lepo in prov, sam men je najlepša pa najbolša moja punca tko da se mi kar skrijejo druge men je ona moja zvezda, sam mislm pa da ljudje ki občudujejo neke druge ljudi (in nekatere to uporabljajo še za nočne fantazije) ne morejo ljubiti svojih partnerjev popolnoa ker vedno išče eno popolnost, ki je pa ponavadi ni, tko da men se zdi ocenjevat ene kok so popolni pa nevem kaj za en k***c. Lep je človk sam po seb, da se pa hval ene zvezde je pa, tko da se jih neprestano kaže po TV in potem se vam v glavah avtomatično predstavljajo kot neki ideali, tko al tko se pa povečini same budale, k tko al tko nimajo druzga za delat kot da so samo po fitnesih pa po zabavah matr so kul. Folk že meša oboževanje z zavidanjem in pol ni čudn da je ful deklet in fantov prov zabederanih ko se pogleda v ogledalo ker niso taki kot tiste "zvezde" vsak mora bit sebi lep. Velikrat se zgodi da se zarad takih idealov uniči veliko zvez ker ljudje sanjajo o nečem kar gledajo po TV. Ti pa se mi zdiš izjemen primer B. ker te poznam.
nogica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nogica » 07. Nov. 2005 9:00

Ah Dreyč - dej ne filozoferi :D
Sej ne pišemo s kom smo obsedene in koga bi poseksale v minuti, ko bi ga zagledale. Samo o lepoti govorimo, no?! :)
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 07. Nov. 2005 9:45

Dreyč napisal/-a:
Bageera napisal/-a:vtisti telenoveli k se ji reče neki v stilu: entre viento et mare al neki tazga, so mi pa tipi ful hudi!!! :D

pa še za skor vse ostale tvoje komentarje :)

Hmmmm, ne da sem kakšen moški nunek al pa kej podobnega sam moj mneje o hvaljenju drugih jzt gledam televizijo pa vse lepo in prov, sam men je najlepša pa najbolša moja punca tko da se mi kar skrijejo druge men je ona moja zvezda, sam mislm pa da ljudje ki občudujejo neke druge ljudi (in nekatere to uporabljajo še za nočne fantazije) ne morejo ljubiti svojih partnerjev popolnoa ker vedno išče eno popolnost, ki je pa ponavadi ni, tko da men se zdi ocenjevat ene kok so popolni pa nevem kaj za en k***c. Lep je človk sam po seb, da se pa hval ene zvezde je pa, tko da se jih neprestano kaže po TV in potem se vam v glavah avtomatično predstavljajo kot neki ideali, tko al tko se pa povečini same budale, k tko al tko nimajo druzga za delat kot da so samo po fitnesih pa po zabavah matr so kul. Folk že meša oboževanje z zavidanjem in pol ni čudn da je ful deklet in fantov prov zabederanih ko se pogleda v ogledalo ker niso taki kot tiste "zvezde" vsak mora bit sebi lep. Velikrat se zgodi da se zarad takih idealov uniči veliko zvez ker ljudje sanjajo o nečem kar gledajo po TV. Ti pa se mi zdiš izjemen primer B. ker te poznam.

Čaki mal a si ti tok lubosumn al kaj?? Mislm a teb je na celem svetu od miljontih samo ena ženska ušeč al kaj?? Mislm ne vem kaj je narobe s tem, če povemo kater moški nam je še ušeč?? :eek: Pa ne mi rečt, da če mi je zdej ušeč Beckham al pa tm en tretji da ne ljubim svojega partnerja ... to je bla totalno bedna in neargumentirana izjava. Ljubit nekoga je čist neki druzga, kot pa da ti je pač nekdo ušeč ... pač nek moški, ki hudo dobr zgleda, ampak je itak izven dosega tvojih rok in ti je pač samo dobr za pogledat ... :!:

Drugač pa a ni tole tvoja punca pa jo ti tkole napadaš po forumuih ... al pa če je biuša ... se opravičujem ... sam dejte to rešit izven takilih tem ... pa ne nam ostalim k ne ljubimo svojih partnereju kvart tem v katerih se zaljubljamo v nove moške naših sanj :wink: :!:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
*tenisačica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Celje(na žalost)

Neprebrana objavaNapisal/-a *tenisačica* » 07. Nov. 2005 12:23

od žensk:
-scarlett johanson
-angelina jolie

od moških:
-keanu reeves
-johhny depp
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 9. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a saarah » 07. Nov. 2005 17:49

david bowie
oliver martinez
johnny depp

helena christensen
kiera knightly
natalie portman
pa pevka od Black Eyed Peas(btw-na music awards je mela tooook hude hlače-te skinny...mmm
:oops: )
Uporabniški avatar
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a girlie » 07. Nov. 2005 18:53

jared letoSlika
zame najlepše živo bitje na svetu :love: :hearts: :love: :hearts: :love:

evo,še ene par slikc
Slika Slika
Slika
iz filma alexander
Let the good times roll.
(=MaLiChKa=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 11. 2005
Kraj: Beltinciii =)

Neprebrana objavaNapisal/-a (=MaLiChKa=) » 19. Nov. 2005 23:17

:hearts: Raul :hearts:

Slika

Slika

:flower: Chad Michael Murray :flower:

Slika

:flower: Ashton Kutcher :flower:

Slika

:clowm: Paris Hilton :clowm:

Slika

...itd... :D
*MiiiŠooo je car*
Uporabniški avatar
*dolce_angel*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *dolce_angel* » 20. Nov. 2005 0:19

Slika
Slika
Slika
Grešiti je človeško,toda občutek je božanski!
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 21. Nov. 2005 15:14

najlepša je itak isabeli :love:
First to Know

Tres tres chic.
*Belinda*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Belinda* » 24. Nov. 2005 23:52

sofia83 napisal/-a:Dreyč:

Drugo kot drugo, to je zajebancija, sej se noben zares ne zaljublja v svoje idole (vsaj tisti ne, k so starejši od tlinajst let).

a veš, da se to vseeno dogaja, tut pri 23-letnikih... :? my ex one, je bil tk nor na Shakiro in Umo, da mi je popolnoma zagrenil življenje in najino vezo z določenimi pripombami. In ja, so še tipi, ki upajo, da bojo dobli točno tako, kot so te zvezde, in smo vse ostale samo nekak nadomestek. Bolano, ampak obstaja.

To je bil samo pač komentar, da niso sam najstniki taki, pač pa tut kaki tipi, k bi mislu, da ma mal več pik v glavi.(glede te teme). Jaz osebno pogledam oboje, in moške in ženske, pa zato nisem ne nezvesta in ne homo. Lepo vsak rad pogleda. Lepota je pa itk v očeh opazovalca (dokler jo najdeš tudi v svojih bližnjih in ne le na plakatih).
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 27. Nov. 2005 15:00

:love: tyrese :love:
Slika Slika Slika Slika

od žensk pa hilary!!
Slika Slika Slika
to infinity and beyond!
_spelchy_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 11. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a _spelchy_ » 27. Nov. 2005 16:08

sexy zvezdice so: fergie (black eyed peas), beyonce, jennifer lopez :razz:

naj tip je pa vsekakor johnny deep :oops:
... rada vas mam...

Spelchk ***
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 27. Nov. 2005 21:25

nvem, men pa teli zvezdniki sploh ne potegnejo, res ne. noben mi ni tisto uau! so mi fuul bol ušeč tisti "navadni fantje" :)
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 05. Dec. 2005 18:17

slo: Katarina Čas, Anja Tomažin;
od svetovnih pa mi je ful luštna in posebna Resse Whiterspoon, ki pomoje združuje simpatičnost, lepoto, seksapil...vse.
Nicole Kidman in pa absolutno
Heather Lockleear (Amanda iz Melrose Place), ki mi je tud ful huda ženska..Bolj sm na blondinke, hehe...
Od tipov pa mi zdej noben ne pade na pamet...

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov