Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
Bageera napisal/-a:ful mi je lepa še Scarlet Ortiz:
http://www.telenovelas.hu/nagykepek/Sca ... rlet11.jpg
in
ana serradilla
uuu ja, men tudi!!!!
-
Lisset - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2005
kiki* napisal/-a:mah kaj pa vem,na sliki sta še lušni sam v telenovelah-jih ne gledam drugač!
sta pa prov grozni,vsaj prva!
te ženske so ful pegaste sm ugotovila! v mejah normale mi ni grdo-še cute zna bit, sam one majo pa ful vlke pege in to po celem telesu...to mi pa ni všeč!
ja ok no to je res da ma večina pege! sam ana pa scarlet pa jih res nimata! pa tud če tko gledaš oni dve sta že naravno full lepi!!!
-
kiki* - Debatorica
- Na forumu od: 4. 6. 2005
- Kraj: na eni zvezdici
Lisset napisal/-a:kiki* napisal/-a:mah kaj pa vem,na sliki sta še lušni sam v telenovelah-jih ne gledam drugač!
sta pa prov grozni,vsaj prva!
te ženske so ful pegaste sm ugotovila! v mejah normale mi ni grdo-še cute zna bit, sam one majo pa ful vlke pege in to po celem telesu...to mi pa ni všeč!
ja ok no to je res da ma večina pege! sam ana pa scarlet pa jih res nimata! pa tud če tko gledaš oni dve sta že naravno full lepi!!!
mave očitno drugačen okus ker men nista lepi...
-
Devil''s baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2005
Men so pa:
moški; chad michael murray, bode miller, ryan phillipe, keanu reeves, johnny depp , pa mel tud orlando bloom
ženske; angelina jolie, reese witherspoon
moški; chad michael murray, bode miller, ryan phillipe, keanu reeves, johnny depp , pa mel tud orlando bloom
ženske; angelina jolie, reese witherspoon
-
Ashlee - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
Meni so pa najlepše (pa izvzamem manekenke, ker so prehuda konkurenca ) Jessica Simpson, Katie Holmes, Keira Knightley... pa mogoče se še kasneje katere spomnim.
Od tipov pa Brad Pitt (itak ), Ethan Hawke, Orlando Bloom...
Pa kako sm lahk pozabla Johnny-ja?!
Od tipov pa Brad Pitt (itak ), Ethan Hawke, Orlando Bloom...
Pa kako sm lahk pozabla Johnny-ja?!
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Kaj..se ze locuje? pa sej se je komi porocu:)
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
Bageera napisal/-a:ful mi je lepa še Scarlet Ortiz:
http://www.telenovelas.hu/nagykepek/Sca ... rlet11.jpg
in
ana serradilla
Scarlet je men tut ful lušna...ana mi ma pa obupn nos (sploh tko v telenovelah ko ga pokaže v profilu)...
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Ful sta mi dobra Chad Michael Murray in Jessica Alba.. če mal pomislm, bi bla lohk tud kr lep par kaj mislite?
The key is, never stop doing what you love!
- angelček alex
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
bad_girl napisal/-a:miss missy napisal/-a:Ful sta mi dobra Chad Michael Murray in Jessica Alba.. če mal pomislm, bi bla lohk tud kr lep par kaj mislite?
sej mogoce bi res bla..sam Jessica Alba ze 2 let hodi z nekim..tko da..sam itak pr njih nkol neves:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]