Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
padme6
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a padme6 » 07. Mar. 2006 20:08

girlie napisal/-a:
sofia83 napisal/-a:O jaaaa, tale mi je velik lepša k una na levi :)

Men je tud ona velik lepša k Ziyi! :razz:

meni je ful lepa ampak mi pa ni lepsa...
Don't underestimate the Force.
Uporabniški avatar
padme6
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 9. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a padme6 » 07. Mar. 2006 20:15

lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa lepa matalie!! ok bom nehala gnjavit zaj, sao nekaj sn mogla napisat :D
Don't underestimate the Force.
Freaked
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 07. Mar. 2006 20:34

No da se še jst izrečem Ne vem zakaj so vm vedno eni k so čist kontra zunanjost kot mi ušeč! Pa ne rečem za lepo črnko, take so res kšne hude, visoke,lepo oblikovana glava, sam na kitajcih al japoncih, whateva, men je to vse isto sranje, pa ne vidm lepote! Vsi majo full široke glave pa kratke noge. Tok zrihatana in tako slikana kot so pa te dve na zg. fotkah bi pa še tuk grda zgledala super. Ne vem no, men sploh ne potegnejo.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 07. Mar. 2006 22:42

Ja sorry, men se zdi lepa ženska tista ki ima lepo oblikovano glavo, pravilne linije, lepe oči ipd...Pa da ni tok namazana pa zrihtana, pa tud če je da se da razločiti kakšna je pod masko. Pa sm vidla veliko azijskih deklet, in to v dresih, in imajo vse od a-ž grozne postave. Tko pač je.
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 07. Mar. 2006 22:52

Ja od teh bolj azijskih zvezdnic je men lušna pa full sexy Lucy Liu :)
http://www.celebsinc.com/pictures/LucyL ... iu_020.jpg
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 08. Mar. 2006 10:10

Ja no ta je tud men še kr. Drgač pa je tud Beyonce Knowles ful luškana.
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 08. Mar. 2006 14:19

Elle, Kimi je tookkk hud, najboljši doslej. Sploh vedla nism da obstaja, sam je pa definitivno wow! Kok je pa str? Pa Eminem je tud men dobr, mava kr podobn okus :D
Uporabniški avatar
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2006
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objavaNapisal/-a *Elle* » 08. Mar. 2006 14:28

ja men sta oba tok huda...hmmm

Kimi bo mel zdj 27 let, je dobr ane :) ...sj mam še slikc če hočš lah prpopam :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 08. Mar. 2006 15:10

Bageera napisal/-a:
Freaked napisal/-a:No da se še jst izrečem Ne vem zakaj so vm vedno eni k so čist kontra zunanjost kot mi ušeč! Pa ne rečem za lepo črnko, take so res kšne hude, visoke,lepo oblikovana glava, sam na kitajcih al japoncih, whateva, men je to vse isto sranje, pa ne vidm lepote! Vsi majo full široke glave pa kratke noge. Tok zrihatana in tako slikana kot so pa te dve na zg. fotkah bi pa še tuk grda zgledala super. Ne vem no, men sploh ne potegnejo.

ok tok butaste izjave pa še ne :roll: :lol:

bageera, se strinjam! freaked kaj ti neki bluziš?? :D nam so pač všeč azijke, tebi pa pač črne al wheteva! :roll: o kje pa tebi ideja, da majo VSE enake glave, telesa??? :?: :roll:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 1. 2006
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objavaNapisal/-a sanaya » 08. Mar. 2006 16:12

on je pa moj lepotec
bjorn einar romoren-smučarski skakalec
klik
i love love
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Freaked » 08. Mar. 2006 17:04

Ja Elle ti še kar popej Kimija, bom prou vesela :D Za skinny pa, men niso črnke najbolj všeč, sm hotla povedat sam da obstajajo tudi lepe črnke, mulatke, prej ko pa lepe azijke. Zakaj pa majo pa široko glavo pa razpotegnjen trup in kratke noge pa upraši mati naravo. Tko pač je, in to je samo moj okus in moje mnenje, mi je pa čist ql če so pač vam take všeč! Različni okusi.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 08. Mar. 2006 17:10

Freaked napisal/-a:Ja Elle ti še kar popej Kimija, bom prou vesela :D Za skinny pa, men niso črnke najbolj všeč, sm hotla povedat sam da obstajajo tudi lepe črnke, mulatke, prej ko pa lepe azijke. Zakaj pa majo pa široko glavo pa razpotegnjen trup in kratke noge pa upraši mati naravo. Tko pač je, in to je samo moj okus in moje mnenje, mi je pa čist ql če so pač vam take všeč! Različni okusi.

ok, sam ne razumem zakaj mečeš vse v isti koš??? :?: res da majo podobne poteze, sam ziher nimajo kratkih nog!to je tko kot da bi jaz rekla, da so črnke vse enake :roll: (saj niso, samo primer dajem :) ) no, moje mnenje :wink:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Latte
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 11. 2005
Kraj: New York

Neprebrana objavaNapisal/-a Latte » 08. Mar. 2006 18:01

No, sej se strinjam da je bla izjava od Freaked mal :stupid: , sam dejte punce dost OT :)

Zhang Ziyi sm pa že jst ene par strani nazaj prlepla in je naravnost božanska, res meni je ful lepa :love:
How blind can you get and still have eyes?

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov