Najlepši zvezdnik, zvezdnica:)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
padme6 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 9. 2005
- Kraj: maribor
natalie portman je najlepsa pod soncem, hayden je najlepsi pod soncem... drugac so mi se dobri scarlet johanson mi je tak ful dora tak kot ewan mccgregor pa ryan gosling jo kak je ryan doer ceprav mi je tud zlo simpaticna rachel mccadams...
- *cream*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2005
- Kraj: Claymoore
angelina ni slaba ampak Kate Moening ima poseben obraz lep, pravilen, kul,... jooooooj da sem taka.... ampak roko na srce postavo pa ima ogabno, no ja ne moremo imeti vsega
www.kate-moening.net
od fantov pa defenitivno edward furlong in edward norton in ne smejte se mojemu čudaškemu okusu ampak adrien brody
www.kate-moening.net
od fantov pa defenitivno edward furlong in edward norton in ne smejte se mojemu čudaškemu okusu ampak adrien brody
Some advice, okay? Just don't point your fu*kin' finger at crazy people!
-
_Lydia_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
padme6 napisal/-a:natalie portman je najlepsa pod soncem, hayden je najlepsi pod soncem... drugac so mi se dobri scarlet johanson mi je tak ful dora tak kot ewan mccgregor pa ryan gosling jo kak je ryan doer ceprav mi je tud zlo simpaticna rachel mccadams...
Star Wars (Episode 2,3), The Island pa The Notebook - slučajno tvoji najljubši filmi?
Drugače pa... Definitivno Ewan McGregor , Edward Norton, Jude Law pa Callum Blue; ženske... hmm, Scarlett Johansson pa Catherine Zeta-Jones.
The biggest risk in life is not taking one.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Od igralk mi je Penelope Cruz ušeč
This too shall pass.
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
men pa ni niti malo no saj to je stvar okusa
-
sunnydayka - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2005
- Kraj: lj
sj je hud ja.................od tujih mi je robbie wiliams, david bekham, chad michael muray, jessica alba, christina aguilera, carmen electra od domačih pa omar, pa ....u bistvu nobena tko posebna ženska......mogoče pika božič
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov