Muse
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Vlečem temo iz naftalina, ker je enostavno absurdno da ta tema nima gažiljon strani.
Definitvno eden rock bendov, ki so se mi po prvem poslušanju zavrtel med top bende.
Absolutnion absolutno njihov najboljši album up to date, sledi Origin of Symmetry, Showbiz, Black Holes & Revelations in The Resistance. Prvi trije so itak mojstrovine, Black Holes mi ma par ful hudih komadov (Map of The Problematique, Knighs of Cydonia), The Resistance pa mi je nekak napol všeč (prva polovica dost bolj kot druga).
Obožujem njihovo raznolikost, od čistega romaticizma (Undisclosed Desires, Invincible, Endlessly) do komadov z nekoliko twisted in trip podtonom (Hypermusic, Dark Shines, Muscle Museum, Micro Cuts) do bolj harsh varijant (Stockholm Syndrome).
In itak, Matthew Bellamy mi ima enega najhujših vokalov, glasbeno je pa itak odlično podkovan.
Obožujem ta intro: (Rachimaninov, Prelude in G minor)
Definitvno eden rock bendov, ki so se mi po prvem poslušanju zavrtel med top bende.
Absolutnion absolutno njihov najboljši album up to date, sledi Origin of Symmetry, Showbiz, Black Holes & Revelations in The Resistance. Prvi trije so itak mojstrovine, Black Holes mi ma par ful hudih komadov (Map of The Problematique, Knighs of Cydonia), The Resistance pa mi je nekak napol všeč (prva polovica dost bolj kot druga).
Obožujem njihovo raznolikost, od čistega romaticizma (Undisclosed Desires, Invincible, Endlessly) do komadov z nekoliko twisted in trip podtonom (Hypermusic, Dark Shines, Muscle Museum, Micro Cuts) do bolj harsh varijant (Stockholm Syndrome).
In itak, Matthew Bellamy mi ima enega najhujših vokalov, glasbeno je pa itak odlično podkovan.
Obožujem ta intro: (Rachimaninov, Prelude in G minor)
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
jst jih imam tudi ful rada, jih poslušam ko se KOL naveličam. so kar malo težki za poslušat v avtu, ampak men so genialni. poznam jih že od Origin of Symmetry, potem sem malo pozabila na njih, ko je Resistance ven prišel, sem jih pa spet začela bolj poslušat. všeč mi je, kako jim rata mešat različne stile
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Uf, men pa sedejo v avtu, na polno, sploh če sem na kakšni dalši vožnji po autobanu. Posebi komadi a la Hysteria, Knights Of Cydonia, Citizen Erased, Sunburn, Cave, Uprising, Stockholm Syndrome mi pašejo za mal na gas prtisnat (v mejah omejitev seveda ).
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Za letošnje olimpijske skomponirana Queenish mojstrovina:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYMMnHW85mc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZYMMnHW85mc[/youtube]
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ka zaj, je kdo šel?
Men je blo nadzemeljsko odlično! Vaaaaaaaa!
Men je blo nadzemeljsko odlično! Vaaaaaaaa!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov