Modni kiksi znanih oseb [brez komentarjev]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh ne, nism pobrskala po slikah na netu, da bi jo našla najbolj suhcno.. točno ta slika, k sm jo jz dala je bla omenjena v tej temi..in temu se reče razpujsano..nevem no. Sicr pa ok, nekatere so res za size -0 

It was forever..but it didnt last long..
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Sekhmet napisal/-a:...v splošnem je maraja zašpehan bajs, glih tko k naša atomična špelca...Zdej me pa raztrgijte![]()
one pa zarad tega v jok pa na drevo... whatever, glavn da si ti en tak anoreksični zobotrebec ala Beckhamovka, k je men osebno tko vsestransko ogabna, da ji do "perfekcije" sam še en golobji drek manjka sred glave

The secret of success is consistency of purpose.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sekhmet napisal/-a:Kadarkol kera omen za dotično osebo, da je razpujsana, takoj se najde druga, ki ji kontrira tko, da zbrska eno lih najbl kul fotko te osebe.
In ne, tlele marajca pač ni nič od očitanega, vendar pa preostalih 99% fotk drugačno stanje kaže...
Jao jao....v splošnem je maraja zašpehan bajs, glih tko k naša atomična špelca...Zdej me pa raztrgijte![]()
Pa sej zgoraj ojavljena fotka zlo dobr kaže, kok je razpujsana... Men je ogabna na tej fotki.
Primer:
http://www.youtube.com/watch?v=XOH6w_TU ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=hBwNBAvU ... re=related
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Ok, hotla sem rečt, da je pač preveč obilna za stil oblačenja, ki ga non stop forsira. Če bi se oblekla normalno in postavi primerno, bi lahko izpadla zelo dobro. Tako pa skoz te minice in topi, premajhni za prevelike umetne joške ... meni to pač ni okusno.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Shannon napisal/-a:Ok, hotla sem rečt, da je pač preveč obilna za stil oblačenja, ki ga non stop forsira. Če bi se oblekla normalno in postavi primerno, bi lahko izpadla zelo dobro. Tako pa skoz te minice in topi, premajhni za prevelike umetne joške ... meni to pač ni okusno.
Wow, weight obsession?
NOBENI ne bi njen stil pasal. Razen tistim, ki vrtijo torbice ob cestah.
Kile s tem nimajo prav nič veze.
Imaš, da me vikaš!
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
evo prilagam še dokaz moje zgornje trditve:
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/ki ... -posh.html
bruuuuuuuuuuuuh
bruuuuuuuuuuuuh

The secret of success is consistency of purpose.
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
micamaca napisal/-a:evo prilagam še dokaz moje zgornje trditve:
bruuuuuuuuuuuuh

...Gonna fuck up your ego...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Fak, je nagravžna s to lollipop postavo in fejk joški, povrh vsega je pa še zažgana od solarija.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
..Evelyn.. napisal/-a:Fak, je nagravžna s to lollipop postavo in fejk joški, povrh vsega je pa še zažgana od solarija.
točno tak...men se gabi ko jo pogledam...je bla pred leti dost bolj lušna..zdaj pa zgleda kot v iz groteske..hehe

-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
*zeljka* napisal/-a:
ne razumem kako je lahko enmu taka obleka všeč...
drgač se posh kokr tok uredu oblač za moj okus, učas ga pa tok mem useka da ne morš verjet...tko k zgornji link npr.
Meni se sploh ne zdi obleka največji problem. Kaj je pa s poltjo? Izgleda kot klošar, ki ni videl vode že 3 tedne.
Aja, pa bebav izraz na obrazu tudi ne pomaga

-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
*zgleda, da ma probleme s kapilarami...Ali je pa res solarij. Pol pa šče se tako postavla, da se vidi kot da bi bila lutka (za punčke) ki je odložena na stolu.
...Gonna fuck up your ego...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Hotla je ustvarit "modno" fotografijo
Glede na to, da ma dnarja kot dreka v kanalizaciji, ma pa tud ozadje in najetega fotografa v pm. Mogoče celo bi izgledala fotografija modno, z boljšim fotografom in ozadjem in naravno poltjo, o pa še brez te njene cheap frizurce.
Kdrokol prav, da je ona nek modni guru je zame navadn nepoznavalec česarkoli, kar je z modo povezano.. Vsak pa lahko kupuje drage cunje, če ma dnar..

Glede na to, da ma dnarja kot dreka v kanalizaciji, ma pa tud ozadje in najetega fotografa v pm. Mogoče celo bi izgledala fotografija modno, z boljšim fotografom in ozadjem in naravno poltjo, o pa še brez te njene cheap frizurce.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov