Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Sem malo gledala Trenja in moram rečt, da je Nina Osenar govorila še najbolj razsodno oz. tako kot stvari dejansko stojijo. Drugače pa tudi tista črna (iz miss Universe letos se mi zdi) ni govorila slabo, sploh za "misico" oz. kandidatko, ki se šele uveljavlja. Tistih cvetk ne bom (več) komentirala, ki ne vedo osnov geografije, ampak določene imajo nekaj soli v glavi.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
ena pač napisal/-a:Men je tud dans presentla Osenarca pa še lušna je bila. Presenečena sem pa nad Katjinim videzom, tako umetnim. A ona je bila vedno taka barbika zažgana z roza šminko?
Drgač pa glede teh izjav, zakaj se zarad tega dela tak haloo?? Ma res niso imeli bolj pametne teme dat na trenja?? Pa zakaj ravno ženske najbolj kritizirajo te izjave?? A zarad ljubosumnosti, mogoče privoščljivosti?
men Katja Fašink že od nekdaj ni všeč, tak čuden fris ma
drugače pa ja, pop tv je že čisto rumen, jest še 24ur ne morem več gledat in sem prešaltala nazaj na tv dnevnik
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
kepka napisal/-a:Te nase so se OK. Kaj pa ta versko blazna Miss California
http://www.youtube.com/watch?v=TS733bwum88
Predvsem tam okoli 2. minute, ko razlozi, kako ji je Bog prisepnil, da je morala povedat, da je proti gejevskim porokam Najbrz ji je prisepnil tut, da naj se slika gola za denar
zakaj pa se ti zdi, da je versko blazna? mislim, da je zelo dobro utemeljila svoj odgovor in všeč mi je, da dejansko punca ve, kaj govori, da stoji za svojimi načeli in da je odgovorila v skladu s svojimi prepričanji in ne glede na to, kaj so drugi hotli slišat. meni je všeč, je pa res, da se ne strinjam z njo o tej temi
-
miss.bunny - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 3. 2009
Ja nina Osenar je bla res lepo zrihtana.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov