Miss Universe [ZT]

Slavni na sto in en način.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 26. Apr. 2009 23:26

^^ ja, zajebavajo jih. Hočejo se prepričat, če stereotip res drži. In 3 so se ujele.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 27. Apr. 2009 5:50

nanaša se na tretji videospot...kako lahko nekdo, ki ne ve za glavno mesto ZDA, oceni nekoga, da ima dobro pamet??? :D

reve punce...sedaj ne vem, če vedo, da nič ne vedo?

hvala materi naravi, da mene ni naredila tako lepega!
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 27. Apr. 2009 9:16

Yazmeen napisal/-a:Ok, res niso prov brihtne, čeprov po en stran se mi zdi pa glupo, da zmeri missice sprašujejo take zadeve in kao neki preverjajo njihovo znanje...A ni njena naloga, da je lepa in da dobr zgleda, sj tekmuje za miss, sj ne kandidra za predsednico, đizs :D It's not like, da bo rešla svet!

Hja to že, ampak saj ne gre za neko kvantno fiziko, če preverijo samo geografsko znanje misic, pa še to taka osnovna vprašanja, da bi jih vedel tudi osnovnošolec. :wink: Zanimivo pa je to, da mi niti ena ni lepa, tako da ne vem za kaj tekmujejo. :D
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Uporabniški avatar
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Natashaa » 27. Apr. 2009 11:57

Zdaj pa si predstavljate da gre ta misica na potovanje v glavno mesto ZDA in kupi karto za London :lach:
Nevem ne, sem mislila, da nekdo ki hodi na fax, da ima vseeno kak % splošnega znanja :grinsevil:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 27. Apr. 2009 15:31

Natashaa napisal/-a:Zdaj pa si predstavljate da gre ta misica na potovanje v glavno mesto ZDA in kupi karto za London :lach:

Hahahahahaha.. :rofl:

Baje so že 4 usekale v temo s tem vprašanjem. :D
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Apr. 2009 19:11

Pa jebote, a se u useh teh letih, odkar so novinarji začel preverjat tut tisto mal, kar majo te kobomvelikabommiss ženščine u glavi, ne samo na njej, niso mogle nadrilat tistih par standardnih držav & mest & predsednikou, pa magar se na cede posnele in si u spanju rolale en mesec pred morebitnim preverjanjem znanja za tretješolčke ... Bruh, oh, bruh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 28. Apr. 2009 23:58

A pa ve veste, da komentirate znanje punc, ki so se prijavile na LEPOTNO tekmovanje in ne na male sive celice tip oddaje? Cele mesce so jedle sam koscek spinacnega listka na dan in tekale in zbirale lepo oblekco.

Sicer pa, jaz bi - ce bi bila ena izmed njih zanalsc odgovorila popolnoma napacno, saj bi mi to prineslo veliko vec publicitete in posledicno vec dela in denarja.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 29. Apr. 2009 7:08

Moje mnenje je, da tole neznanje osnovnih!!! mest in držav (sploh pa Amerike :eek: ) telim ženskicam odvzame velik kos lepote, ki jo sicer imajo.
:roll: Zame tu ni opravičila, pač so ..... nebistre, če se lepo izrazim.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 29. Apr. 2009 9:42

to je ŽALOSTNO, ena izmed njih bo predstavljala našo državo na glavnem tekmovanju in vlko sramoto bi si nardili da ženšče sploh ne ve katero je gl. mesto ZDA. eno je da ne več katera mesta so najbilžje Minsku, ne pa da ne ve osnov!!! Bojo ji en dan na agenciji rekli, da naj kupi karto za ZDA, pa bo ona rezervirala let za London. LOL
Uporabniški avatar
Mrs Beauty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs Beauty » 29. Apr. 2009 9:43

Se strinjam s polly-polly... Saj ne gre za male sive celice, gre pa za osnovno razgledanost. Lepota gor ali dol. Če ne vedo takih osnov, niti nočem vedeti kaj študirajo (če sploh).
Zadnjič spremenil Mrs Beauty, dne 29. Apr. 2009 12:56, skupaj popravljeno 1 krat.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 29. Apr. 2009 12:46

mogoče so ble živcne pa so pozable :lol:

jaz bi se v zemljo udrla da česa takega nebi vedla... fak :D
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 29. Apr. 2009 14:03

Ja in kaj ma zdej veze da tekmujejo sam za lepoto? :roll: Da ženska ni tolk splošno razgledana da ne loči med državo in mestom, da misli da je Miami gl.mesto Amerike oz. da se ji zdi vprašanje katero je gl.mesto ZDA zelo težko vprašanje...mislim halo?!To meji že na retardiranost.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 29. Apr. 2009 14:21

Pa sj, če bi ble lepe bi jim bilo še nekako oproščeno, sam kaj ko niso
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Apr. 2009 18:57

. :)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 01. Dec. 2010 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Apr. 2009 19:10

~NIA~ napisal/-a:nemorš narest osnovne šole da nebi znou na nemi karti pokazat amerike..

O ja, pa lahko. Moja biuša sošolka je v 2. letniku SŠ rekla, da je J Amerika nad Evropo.

Vrni se na Zvezde

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]