Miss Universe [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*AnNy - Debatorica
- Na forumu od: 27. 12. 2006
Men je pa Tjaša ful simpatična, postavo ma hudo..sam k sm pa to fotko vidla: http://www.bronzmodels.com/admin/slike/ ... 300408.jpg
sm brez besed ostala, tle mi pa ful deluje..kako naj se izrazim? - anoreksična
res mal too much no.
ta nova mi pa ni ušeč, so mi ble bolj ušeč druge finalistke.
pa še ena fotka od Tjaše : http://image.24ur.com/media/images///60 ... 121863.jpg sweeeet

ta nova mi pa ni ušeč, so mi ble bolj ušeč druge finalistke.
pa še ena fotka od Tjaše : http://image.24ur.com/media/images///60 ... 121863.jpg sweeeet

-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js pa ne vem a sm js čudna al kaj, sam men je res ta Tjaša sam še ena missica izmed mnogih ... ne izstopa mi neki, nima tist nč posebnega na seb ... ne vem no. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Jah, tale Vanesa mi je bila na izboru še kar všeč... Ampak na slikah je pa nekam čudna
...
Pa ugotovila sem, da je bila pred par meseci na naslovnici revije Eva.. Pa članek je bil noter.. Ampak se ne spomnim več dobro, kaj je pisalo.. Izhaja iz Makedonije.. Predstavljali so jo kot nevemkakšno odkritje.. Pa hoče biti pevka.. Al kako že.. Pa eno štajersko oddajo naj bi vodila.. Nisem več zihr
..
V glavnem, na tistih slikah je bila pa sploh čudna
EDIT: zdele sem našla to Evo (oktober 2007), na naslovnici mi pa sploh ni všeč.. Ćist brez zgornje ustnice
..

Pa ugotovila sem, da je bila pred par meseci na naslovnici revije Eva.. Pa članek je bil noter.. Ampak se ne spomnim več dobro, kaj je pisalo.. Izhaja iz Makedonije.. Predstavljali so jo kot nevemkakšno odkritje.. Pa hoče biti pevka.. Al kako že.. Pa eno štajersko oddajo naj bi vodila.. Nisem več zihr

V glavnem, na tistih slikah je bila pa sploh čudna

EDIT: zdele sem našla to Evo (oktober 2007), na naslovnici mi pa sploh ni všeč.. Ćist brez zgornje ustnice

- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Men Tjaša deluje kot ena blondinka,nč posebnga,ful vlka pa suha.Sam lansk let,ku je mela v eni reviji intervju pa slikal so jo,je bla ful v redu.Kr ji je pasal vse kar so dal na njo,pa ful je fotogenična.
Ta nova mi je pa tk antipatična,tk se mi zdi,da ma čist asimetričn fris.Tk ku bi mela prelamanga al ne vem kk se je izrazim
.Sm se ful smajala,ko je izjavla,da bi rada pršla med prvih 10.
Sj nek je pisal,da je Vanesa prejela ful velik pohval pa da so jo občudoval.Pa bae je bil fotograf čist navdušen nad njo.Pa bla je mis fotogeničnosti pa mis Eve.Sam men deluje taka avša.
Ta nova mi je pa tk antipatična,tk se mi zdi,da ma čist asimetričn fris.Tk ku bi mela prelamanga al ne vem kk se je izrazim

Sj nek je pisal,da je Vanesa prejela ful velik pohval pa da so jo občudoval.Pa bae je bil fotograf čist navdušen nad njo.Pa bla je mis fotogeničnosti pa mis Eve.Sam men deluje taka avša.

- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Men Tjaša deluje kot ena blondinka,nč posebnga,ful vlka pa suha.
Ta nova mi je pa tk antipatična,tk se mi zdi,da ma čist asimetričn fris.Tk ku bi mela prelamanga al ne vem kk se je izrazim .Sm se ful smajala,ko je izjavla,da bi rada pršla med prvih 10.
sam tjaša se mi zdi, da ma neko karizmo.
no drugač sem pa res čist zgrožena-in pol se sprašujmo zakaj se reče da so misice neumne:
http://www.missuniverse.com/delegates/2 ... oseup.html
čist zgrožena, težko da kej razumš...pa skos neki o hrani, ko da je miss food.
kriterij za izbiro bi moral bit: 1.razgledanost, komutativnost, znanje tujega jezika
2.in šele pod drugo(!) skladnost postave, lep obraz.
letos so pa izbrali miss z dobro postavo in nč druzga.
drgač ma pa ta vanesa vem da tut neko svojo pesem.ka pa vem, mogoč sam deluje kt afna, pa da ni...kr videz vara!
in še: http://www.rtvslo.si/iskalnik/?&search_ ... &search_by[rnews]=rnews&search_by[other]=other
vzornica ji je Tjaša Kokelj(!)???Kokalj pa že!!
- *urškica*
- Debatorica
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Pussyka glede razgledanosti se strinjam s tabo.Se spomnem,da je enkrat bla ena finalistka za miss Slovenije pa so vse ble neke študentke,ena je bla pa luštna,pa je bla frizerka.In je dobila neko težko vprašanje in je pol en komentiru,da zmaga lahk pač ena,ki zna več jezikov pa blabla.Sj včasih so se tega držal,zdj je pa vsako leto slabš.Sj ne rečem,da frizerke niso razgledane,sam pač primer,kk so včasih na že skor preveč bli pikolovski,dans pa nč več.Pa za miss Universe so bli tud kr pikolovski,so organizatorji govoril,da je to zelo pomembno.
Sj je res,da karkoli dajo na Tjašo,kamorkoli jo postavjo,da fajn izpade.Pa tud razgledana je.Sam ni pa nč posebnega,luštna punca sam.Tak,če bi jo vidla na sliki bi se mi zdela ful luštna,ne pa lepa kot npr.Martina Kajfež.Ko gremo mim Zlatarne Celje vedn s kolegicim pogledamo kk je ženska lepa
.Je Plestenjak reku,da je njegov oče mi reku,da je prelepa za to,da bi jo mel za punco,kr ona bo vedn od vseh al neki tajga.
Sj je res,da karkoli dajo na Tjašo,kamorkoli jo postavjo,da fajn izpade.Pa tud razgledana je.Sam ni pa nč posebnega,luštna punca sam.Tak,če bi jo vidla na sliki bi se mi zdela ful luštna,ne pa lepa kot npr.Martina Kajfež.Ko gremo mim Zlatarne Celje vedn s kolegicim pogledamo kk je ženska lepa

-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
men je tut tale anamarija mau ''čudna''. če že prau da govori tekoče ang. to zame ni blo tekoče ampk kar ke za u sredno šolo neki...
mi je pa tjaša odkar spremlam to (poleg iris) najbol ušeč. obe sta razgledani, znata koketirat s kamero tko no. men se dopadeta.
mi je pa tjaša odkar spremlam to (poleg iris) najbol ušeč. obe sta razgledani, znata koketirat s kamero tko no. men se dopadeta.
Love yourself. Be fatal.
-
GloR-Red - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
men je tut tale anamarija mau ''čudna''. če že prau da govori tekoče ang. to zame ni blo tekoče ampk kar ke za u sredno šolo neki...
Love yourself. Be fatal.
-
mortisha - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2008
Ne morem vrjet kako so lahko dopustil da tale naša Anamarija tako nepravilno govori anglešk in si dela sramoto
citiram : "I love to new country, new people..."
"I would like be strawberry"---??WTF?
"Last my birthday my boyfriend give me with love.."
"I give on marmalade salami.."
OBUP! ma sj ne morm vrjet,a ma sploh osnovno znanje angleščine ..guess not-še navadnga stavka ne zna skp spravt

citiram : "I love to new country, new people..."
"I would like be strawberry"---??WTF?
"Last my birthday my boyfriend give me with love.."
"I give on marmalade salami.."

OBUP! ma sj ne morm vrjet,a ma sploh osnovno znanje angleščine ..guess not-še navadnga stavka ne zna skp spravt

-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Samozavestna punca.. Mogoče je pa dobra na kakem drugem področju. Res je, da v današnjih cajtih, ko se toliko potuje in komunicira s folkom, ni preveč dobrodošlo, da missica ne razume in ne zna angleško. Ampak, kdaj pa je missica izgubila glasove, če ni znala dobro angleško?? In jaz mislim, da glede na zgornje stavke, Anamarija pozna osnove.. Mal ji časi nagajajo, pa struktura stavkov, besede pa načeloma pozna, tko da za osnovno komunikacijo ni nobenega problema.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov